CRISTI DANILEŢ – judecător

31/12/2010

Tuturor, la multi ani!

Filed under: 0. NOUTATI — Cristi Danilet @ 9:11 PM

Urez sanatate si fericire colegilor magistrati si cei din restul profesiilor juridice, tuturor cititorilor mei si oamenilor de bine care inca spera ca lucrurile se pot indrepta in (mai) bine!

In ce ma priveste, anul acesta a insemnat o provocare imensa pentru mine, aceea de a solicita votul colegilor pentru a face parte din CSM. In urma unei campanii sustinute in peste 90 de instante din Romania, am ocupat unul din posturile in cel mai reprezentativ organism judiciar din Romania. Ieri a fost prima zi din mandatul de membru CSM petrecuta insa la departare de Bucuresti, caci presedintele ICCJ a convocat noii membri CSM in sedinta de constituire a CSM 2011-2016 ce va avea loc vineri 7 ian. 2011, ora 11, la sediul CSM.

Eu si colegii mei de echipa avem multe intentii bune. Buna credinta ne caracterizeaza si sper sa ne tina tot mandatul. Dar in egala masura avem nevoie de sprijinul colegilor care isi doresc consolidarea justitiei si de sprijinul populatiei care isi doreste o justitie mai profesionista. Efortul trebuie sa fie, asadar, comun.

Multumesc tuturor si LA MULTI ANI!

 

Cristi Danilet – judecator

.

Reclame

15 comentarii »

 1. spor-t la treabă în noul an.

  Comentariu de eumiealmeu — 31/12/2010 @ 9:17 PM | Răspunde

 2. LA Multi Ani!

  Va doresc ani multi, cu sanatate, aceeasi putere de munca, aceeasi rectitudine, aceeasi generozitate, acelasi respect pentru oameni, pentru profesie. Fie ca aceasta functie sa nu va indeparteze prea mult de noi.

  Impliniri, bucurii si numai bine, pe plan personal.

  ADRIANA FLORESCU

  Comentariu de Adriana Florescu — 31/12/2010 @ 10:34 PM | Răspunde

 3. La Mulţi Ani !!! Un 2011 cu multă sănătate, fericire, împliniri pe toate planurile şi pentru că nu mă îndoiesc de intenţiile bune, vă doresc baftă în tot ceea ce veţi face pe durata mandatului şi în general.

  Comentariu de Ally — 01/01/2011 @ 1:00 AM | Răspunde

 4. La mulţi ani!

  Comentariu de Ovidiu — 01/01/2011 @ 11:17 AM | Răspunde

 5. Sper, domnule judecator… ca veti reusi sa schimbati mentalitatea ex-comunistilor de tip sovietic, promovati de tovarasul ilici ion iliescu ! Stim ca judecatorii sunt apolitici – dar doar cei din generatia dumneavoastra… vor putea incepe schimbarea justitiei ! Bafta si „sporuri” – parafrazand ‘succesurile” micii noastre emotive parlamentara UE!

  Comentariu de evacuatorul — 02/01/2011 @ 1:14 AM | Răspunde

 6. La multi ani!

  Un an, cu sanatate si putere de munca! La cat mai multe impliniri, in activitatile ce veti intreprinde in 2011!

  Comentariu de Fănuţa Lişman — 03/01/2011 @ 9:23 AM | Răspunde

 7. Domnule Judecator Cristian Danilet – membru al CSM
  In primul rind din inima un calduros LA MULTI ANI !
  Cu permisiunea dvs.va rog sa vedeti o monstra de Decizie a Tribunalului Mehedinti prin care am fost desmostenit cu acte legale.Cred ca acesta Decizie este pentru cartea recordurilor.
  Cum a fost posibil ca 10 persoane din magistratura ( 2 procese din care unul cu actiune in revendicare si apoi contestatie in anulare si plus ştampila judecatoriei Orsova) si sa nu sesizeze ca in loc de actiune in revendicare in dispozitivul deciziei 19R din 09.02.2010 in numele legii decide scrie : „anulare proces verbal de contraventie” dar acelasi cuvinte sunt scrise si la inceputul deciziei.
  Am sesizat Inspectia judiciara a CSM – Prin acesta decizie am fost desmostenit ilegal de pe un teren pe care am acte legale dind terenul PRESEDINTELUI SIF OLTENIA – DINEL STAICU (condamnat la 12 ani de Tribunalul Bucuresti )
  Aici puteti vedea Decizia.


  Cred ca daca Justitia va deveni elita acestei tarii va mai putea redresa Romania sa devina un stat democratic modern in care nimeni sa nu fie mai presus de lege indiferent de pozitia sociala.
  Cu inalta consideratie si stima
  Brincovianu Constantin
  Strada Ciresilor nr.452, Comuna Eselnita,
  Judetul Mehedinti. Romania – Europa
  Adrese de contact
  Telefon : 0252.365.018
  Fax : 0356.819.631
  • E-mail :brincovianu.constantin@gmail.com
  • Mobil : 0723.811.819

  Comentariu de Brincovianu — 03/01/2011 @ 8:00 PM | Răspunde

  • Domnule Brincovianu Constantin, Decizia 19/R/09.02.2010 nu este postata in intregime, si nu este redactata de „10 persoane din magistratura” cum sustineti dumneavoastra, ci de numai trei judecatori de Mehedinti + un grefier. Dupa ce dumneavoastra ati „sesizat Inspectia judiciara a CSM”, inspectorii au stat in banca lor cale de 10 luni asteptand sa se dreaga busuiocul, ceea ce s-a realizat cu succes prin „sesizarea din oficiu privind îndreptarea erorii materiale din decizia 19/R/09.02.2010”, :-) , petrecuta la termenul din 10.12.2010 vezi _http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=101&d=Mjc0MDAwMDAwMDAwMDAyMDU*
   Se pare ca nici indreptarea erorii materiale n-a fost „deplina” caci numele petentului din Decizie a ramas „Brâncoveanu” in timp ce dumneavoastra sustineti ca va numiti Brincovianu.
   Ma mir ca dupa asemenea „solutionare” de care „v-ati bucurat”, mai aveti puterea sa sustineti „justitia va deveni elita acestei tarii, va mai putea redresa Romania sa devina un stat democratic, modern in care nimeni sa nu fie mai presus de lege”. Chiar credeti ca in acest tip de „judecatori”, va sta redresarea noastra … ?

   Comentariu de Ioana Maria Vlas — 04/01/2011 @ 11:43 PM | Răspunde

 8. La Multi Ani si tie Cristi, cu sanatate,intelepciune si …. multa rabdare. Din postura de membru CSM vei avea de dus grele batalii, vei fi obligat sa consumi multe …lamai si sa inveti arta compromisului, singura ta sansa de a convietui alaturi de colegii tai dinozauri (ii sti tu mai bine ca orisicine), maestrii intr-ale ipocriziei si tupeului.
  iti mai urez sa ai curajul si onestitatea de a ne impartasi si noua, prietenii tai de blogosfera, din culisele bataliilor cesemiste.
  P.S. Regret ca, din randul celor urati de tine, ai omis …. justitiabilul roman, clasa sociala ce mai incercata.

  Comentariu de Luminita — 04/01/2011 @ 11:28 AM | Răspunde

  • Dar nu l-am omis: justitiabilii care ma citesc au fost luati in seama de urarea mea :)

   Comentariu de Cristi — 04/01/2011 @ 11:55 PM | Răspunde

 9. „La mulţi ani! şi multă sănatte domnule judecător.Vă felicit pentru calitaţile dumneavoastră privind mentalitatea justiţiei.In afară de articolul publicat ,referitor la avocatura paralelă,cine cînd şi cum se v-a rezolva definitiv în România problema celor două barouri,printr-o soluţie obligatorie pentru toţi magistratii,avand în vedere şi hotărîrile judecătoreşti definitive date pînă în prezent şi recunoaşterea externă şi acelor avocaţi din Baroul Bota?
  Vă mulţumesc anticipat şi incă o dată multă sănătate.
  Cu respect,
  av. Vasile Mureşan

  Comentariu de MURESAN VASILE — 04/01/2011 @ 2:01 PM | Răspunde

 10. Din cate vad…. grupul din care faceti parte conduce CSM. Suntem inamici…eu lupt pentru drepturile omului, conducerea
  magistratilor lupta pentru protejarea actualei practici judiciare.

  Comentariu de Cosmin Cristea — 07/01/2011 @ 7:57 PM | Răspunde

 11. Felicitări pentru Dumneavoastră,dar și pentru romani!Sinteți tînar,sinteți bătăios-altfel nu ati fi inregistrat acest succes de carieră!Mai rămane să ne dovediți că sinteți „omul nostru„,al natiunii române!Cu LEGEA in mână veți cuceri Universul!Rămaneti demn si consecvent știintei care coordonează un stat de drept!Rămaneți in slujba Adevărului!MULT succes,multă putere și mai ales,Incoruptibilitate!

  Comentariu de Yu-Gi-On — 07/01/2011 @ 7:57 PM | Răspunde

 12. la multi ani !v am trimis si eu un e mail acum ceva timp am nevoie de un rasp va rog daca nu va deranjez prea mult!

  Comentariu de bogdan — 13/01/2011 @ 4:17 PM | Răspunde

  • Probabil mi-ati solicitat un sfat juridic. Nu ma ocup cu asa ceva.

   Comentariu de Cristi — 13/01/2011 @ 10:46 PM | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: