CRISTI DANILEŢ – judecător

02/07/2011

La multi ani Justitiei romane!

Filed under: 0. NOUTATI — Cristi Danilet @ 9:17 PM

Prin HG 364/1994 privind instituirea „Zilei Justiţiei” s-a stabilit ca Ziua Justiţiei să se organizeze, anual, în prima duminică a lunii iulie. Pentru anul 2011, aceasta înseamnă 3 iulie. 

Colegilor judecători, magistraţi-asistenţi, procurori, asistenţi judiciari care soluţionează mii de dosare anual, felicitări pentru modul în care înfăptuiesc justiţia! Colegilor grefieri care susţin întreg sistemul de instanţe şi parchete, felicitări pentru ajutorul dat în administrarea justiţiei!

Felicitări ministrului justiţiei şi legislativului pentru susţinerea intereselor sistemului judiciar! Mulţumiri pentru activitatea depusă funcţionarilor publici, personalului de specialitate asimilat magistraţilor, întregului personal conex, tehnic şi administrativ din instituţiile judiciare!

Pentru colegii din cadrul poliţiei judiciare, care sunt în prima linie a frontului de luptă cu infractorii, felicitări pentru munca pe care o desfăşoară! Colegilor avocaţi şi consilieri juridici, care contribuie major la înfăptuirea justiţiei, felicitări pentru ajutorul pe care ni-l dau! Studenţilor la Drept şi auditorilor de justiţie de la INM, succes în misiunea pe care v-aţi asumat-o! Profesorilor acestora, felicitări pentru activitatea de dascăl depusă; la fel tuturor celor din mediul ştiinţific juridic! 

Experţilor care ne ajută să înţelegem dosarele ce necesită cunoştinţe de specialitate, mulţumim! Notarilor publici şi mediatorilor care prin activitatea lor preîntâmpină soluţionarea dosarelor de către judecători, mulţumim! Executorilor judecătoreşti care pun în practică hotărârile date de judecători, felicitări pentru activitatea depusă! 

Populaţiei care recunoaşte importanţa justiţia, mulţumim! Justiţiabililor care vine cu speranţă în faţa noastră, mulţumim petnru încredere! Presei şi ONG-urilor care susţin justiţia, mulţumim!

La multi ani Justiţiei române!

 

 

PS: O lista a tuturor zilelor celebrate oficial este disponibila aici http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.lista_abc?id=22708

Reclame

3 comentarii »

 1. Multumim pentru ca magistratii nu ne-au uitat!

  Cuvinte deosebite ale unui magistrat deosebit!

  La multi ani Justitiei Romane!

  Comentariu de Pridon Paul — 02/07/2011 @ 9:27 PM | Răspunde

 2. D-le demnitar, Danilet Cristi, cu scuzele de rigoare (chiar nenecesare), rogu-va nu-i uitati, altadata, la alta zi a Romanei Justitii, pe pensionarii magistrati, ca de la unii dintre acestia nu se poate sa nu fi invatat si demnitarul prea tanar care sunteti cate ceva!

  Noa, lasa, ca sasa-i ghini, bai!- adica, la noi la romani se accepta ca si mai putin binele valoreaza bine si binele foarte bine sau excelent!

  Sal’tare taica si noroc demnitare!

  M. Decean, pensionat la cerere din functia de judecator

  P. S. Vai, iar am gresit, ca doar noi magistratii pensionari tot din populatia careia-i multumiti facem parte!, nu?!

  Comentariu de decean mihail — 07/07/2011 @ 8:19 PM | Răspunde

  • Nu numai ca nu i-am uitat, dar chiar le-am facut o invitatie oficiala prin asociatia din care fac parte sa contribuie la comentarea codului civil online. Pana acum mi-a raspuns unul singur…

   Comentariu de Cristi — 07/07/2011 @ 11:07 PM | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: