CRISTI DANILEŢ – judecător

20/08/2012

Pentru jurnalistii amenintati si politicienii impacientati

Filed under: 1. EXPLICATIE — Cristi Danilet @ 11:21 PM

Azi am fost criticat în anumite  redacţii şi pe unele site-uri cum că acum câteva zile aş fi ameninţat cu închisoarea cetăţenii, jurnaliştii şi politicienii.

Incep prin a-mi cere scuze pentru această dezinformare practicată cu ştiinţă de respectivii. Eu doar i-am înştiinţat pe cei care încalcă legea comiţând sau instigând la anumite fapte că acestea pot constitui infracţiuni. Aşadar, recidivez: cei care înjură sau ameninţă magistraţii riscă închisoarea; cei care depun mărturie mincinosă riscă închisoarea. Păcat că o anumită parte a presei nu e deloc obiectivă: dacă ar fi fost, ar fi preluat şi postarea prin care înştiinţam că magistraţii care încalcă legea riscă închisoarea şi eliminarea din magistratură. Asta ca să arat că măcar eu sunt obiectiv, indiferent cât ar insinua unii altfel.

Văd că RTV şi Mircea Badea (nu mă întrebaţi cine e, de curând am aflat de el şi cică e cititor loial al blogului meu) au difuzat  azi nişte fotografii cu mine la o petrecere, preluate de pe un site oarecare.

Acum poate că „jurnaliştii” cu pricina nu ştiu că viaţa privată şi dreptul la imagine e ocrotită în mod special de noua legislaţie a României (art. 73-74 din Noul Cod Civil şi art. 32-33 din Codul Audiovizualului care interzic difuzarea unor fotografii din viaţa privată fără acord), dar eu tot cred că trebuie să îmi cer şi aici scuze: – că în sala de judecată, judec; – ca la biserică, mă rog; – că la petreceri, mă distrez (şi să ridice primul piatra ăla care nu o face, că eu îi spun că atunci are o problemă); – ca la karaoke, cânt (dupa 7 ani de cor la şcoală îmi permit şi zău că am senzaţia că îmi reuşeşte uneori); – că la sport, transpir; – că la plajă, mă dezbrac; – că la prânz, casc; – că la baie…(înţelegeti voi). Asigur pe toţi oamenii de bună credinţă că în exercitarea funcţiei sunt judecător, iar în pat nu scot legitimaţia, ci sunt doar bărbatul soţiei mele. Apropo: am discutat cu ea şi nu e de acord să îmi rad mustaţa, aşa cum tot cere Badea, căci aş părea totuşi cam prea tânăr şi cică dacă el nu mă place aşa cum sunt, să îşi caute un alt partener căruia să îi acorde atenţie. Ah, şi mai este cineva, un domn – Ciuvică parcă îi spune, care are o problemă: că mă cheamă şi „Vasilică”. Am vorbit cu mama, nu e de acord să îmi schimb prenumele pe cale administrativă. Scuze pentru această neînţelegere în familie…se pare că la mine din moşi-strămoşi toţi şi-au purtat cu mândrie numele, dar cică pot să îi permit domnului să mă strige „domnul Danileţ” dacă îl deranjează cum sună „Vasilică” (deşi sesizez că rimează cumva cu numele lui).

Mai văd că premierul mi-a dedicat 1/3 din conferinţa de presă de azi dimineaţă (de la Guvern) şi încă ceva bonus mai târziu (de la sediul USL). Cică s-a simţit ameninţat de postarea mea, căci el nu trebuie să răspundă în faţa legii dacă o încalcă, ci numai în faţa poporului care îl alege din patru în ani.

Şi aici îmi cer scuze, dar pentru alt motiv: chiar nu sunt de acord cu premierul, căci el nu e deasupra legii, ci printre primi servitori ai ei; iar dacă va greşi, va plăti, aşa cum voi plăti şi eu, şi oricine altcineva care greşeşte. Dar revin la ale mele: azi a fost ziua mamei mele şi cică e foarte mândră de mine căci niciodata vreun premier nu a vorbit de vreun membru al familliei noastre, iar acum ea a primit cel mai minunat cadou care se putea: premierul Ponta a vorbit de fiul ei cel mare… Aşa că, mulţumesc premierului că mi-a acordat atât de multă atenţie în această zi şi îi transmit că miercuri, la rândul lui, va beneficia de toată atenţia mea când va veni la CSM (iar asta nu e o ameninţare, ci o promisiune).

Aşadar, cred că nu o să mă schimb prea curând.  Mamă, la mulţi ani!

 

Reclame

151 comentarii »

 1. la mulți ani mamei dumneavoastră!

  Comentariu de de-a dura lex — 20/08/2012 @ 11:27 PM | Răspunde

  • Sunteti un tanare ce promite mult pentru Justitia din Romania,dar „bietii romani”nu stiu.Ei nu stiu decat vrem bani de-a moca si jos Basescu.Ne mandrim cu oameni ca D-vs.Nu va lasati intimidat de nimeni si nimic,in final DREPTATEA invinge,iar meseria nu o ia nimeni din mainile D-vs.Va apreciez mult.

   Comentariu de Ruxandra — 21/08/2012 @ 10:38 AM | Răspunde

   • Ruxandra………am reusit si am inteles de ce il admiri asa de mult pe karateca……pt ca esti o analfabeta si o ucigasa a gramaticii romane…….cine se aseamana se aduna

    Comentariu de karate kid — 22/08/2012 @ 10:58 PM | Răspunde

 2. mai Vasilica, ce faci tu in viata privata e treaba ta, dar, ca meserias … ” nu e bine Vasilica, nu e bine ”,
  invata-i pe pufanii tai cand vine la cineva la poarta, sa strige si daca proprietarul il primeste in curte poate intra daca nu …. nu, sau ei nu sunt meseriasi… parca proprietatea era ” inviolabila ” prin constitutie sau nu mai este ??!!
  apropo. ce se pedepse prin lege ??
  1 – dreptul de a vota ?
  2 – instigarea la vot ?
  3 – instigarea la a NU VOTA ?

  Comentariu de davoly — 20/08/2012 @ 11:47 PM | Răspunde

  • Eu cred ca e bine sa apese pe sonerie sau sa bata la usa/poarta. Daca iese cineva, il inmaneasca citarea. Daca nu, ii lasa in cutia postala. De altfel, procedura e descrisa in mod expres in lege.

   Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 12:18 AM | Răspunde

   • Excelent, atunci cand anchetati derapajele procurorilor cu biblia in mana?

    Comentariu de tbancu — 21/08/2012 @ 11:05 AM | Răspunde

    • Pai daca e cu biblia in mana, nu e un derapaj. Dar daca face abuz, atunci da. Pt dvs: sunt cateva sesizari la Inspectia Judiciara impotriva procurorilor.

     Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 12:02 PM | Răspunde

 3. Gloria este primul pas spre prabusire, uneori este bine sa fim ”mici”, pentru a putea sa fim mari tot timpul. dar na fiecare cu ale lui si fiecare face ceea ce crede de cuviinta – insa din nou raman la pararea ca daca esti judecator … trebuie sa judeci, iar daca este popa trebuie sa canti, iar daca esti profesor trebuie sa vorbesti etc.. De altfel in activitatea (eu cred ca si preotul si profesorul si judecatorul, plus medicul au o misiune de indeplinit) este necesara o anumita decenta, este necesar autocontrolul, iar mai ales … in foarte multe cazuri lucrurile trebuie luate ca atare si sa nu raspunzi pe aceiasi limba tuturor ”cainilor” care te latra.
  Cine are urechi de auzit sa auda, cine nu …

  PS. In Romania – sa fim sinceri doar gainarii, justitiabilii si prostii se supun legilor, restul … fac legea dupa cum ii taie capul si dupa cum viseaza noaptea.

  Comentariu de Felix Godeanu — 21/08/2012 @ 12:10 AM | Răspunde

 4. Esti un domn – o raritate! Succes.

  Comentariu de andrei1983 — 21/08/2012 @ 12:13 AM | Răspunde

 5. Am vazut o poza cu dumneavostra impreuna cu o doamna, Monica cred ca o cheama, implicata politic doamna aceea. Erati la un miting…inspectia judiciara nu ar trebui sa se sesizeze?

  Comentariu de ijud — 21/08/2012 @ 12:39 AM | Răspunde

  • Sa se sesizeze cum ca ce?

   Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 12:42 AM | Răspunde

   • Pai am vazut ca s-a sesizat cand alt membru CSM se urca intr-o masina. Un Audi A6 parca.

    Comentariu de ijud — 21/08/2012 @ 1:01 AM | Răspunde

    • In masina unui condamnat, parca, cu dosare inca pe rol. In fine, eu eram pe strada, intr-un loc public, iar manifestarea nu era politica, ci civica, si avea loc in 2008.

     Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 1:12 AM | Răspunde

     • A, si condamnatul era in masina? Adica e condamnat part time? Uneori se da cu A6-le pe Dorobanti si cand are chef isi face orele la Jilava?

      Comentariu de ijud — 21/08/2012 @ 1:24 AM | Răspunde

      • Eu nu stiu, banuiesc ca nici dvs. Probabil de aceea se fac sau se faceau verificari, pentru a se vedea ce si cum. In cazul meu nu mai e nimic de verificat: eram pe strada, in public, iar una din persoanele din jur era fostul ministru al justitiei, avocat (nu stiu daca intrase sau nu la acea data in partid). Totusi, sper ca nu vi se pare ceva in neregula la aceasta fotografie din 2008.

       Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 1:25 AM | Răspunde

       • Presupunem ca era la inchisoare…nu cred ca se pleaca si se vine cand se vrea… cel putin asa ar fi normal 2 ani sa stea acolo. Iar legat de doamna Monica, ma gandesc ca nu e buna asocierea politic-justitie, parca erau independente. In 2008 nu erati magistrat? Sincer opinia mea e ca nu e nicio problema nici ca dumneavoastra erati la manifestari cu un membru de partid nici ca doamna Pivniceru urcase in masina unei persoane care se afla acum in inchisoare, mai ales ca fiul acestuia care inteleg ca folosea masina nici nu a fost si nici nu este cercetat penal. Problema apare atunci cand apar legaturi intre justitie – politic sau justitie – condamnati. Ar fi interesant ca inspectia judiciara sa verifice ambele situatii…ca sa nu existe suspiiciuni si sa nu mai bata campii televiziunile, nici de o parte nici de cealalta.

        Comentariu de ijud — 21/08/2012 @ 1:34 AM | Răspunde

        • Da, probabil ar fi cel mai corect. Cred ca legatura politic-justitie e f.periculoasa, cel putin in Romania. Iar daca se dovedeste ca Macovei a avut vreun dosar la mine, sau vreun asociat al ei, ori ca a beneficiat de vreun alt ajutor de la mine sau eu de la ea in profesie sau in viata privata, sunt dispus sa demisionez. Pt ca a mentine increderea in justitie e mai important.
         Sa nu uitati insa un lucru: saptamanal ministrul (actual) al justitiei vine la sedintele CSM si sa nu credeti ca vine direct in sala de sedinte. periodic magistratii au intalniri cu ministrii sau secretarii de stat, ori cu parlamentarii pentru discutii pe diverse proiecte sau in cadrul unor grupuri de lucru. unii secretari de stat de la justitie sunt magistrati. mai avem magistrati in ministerul de interne, de aparare si la externe.
         si-acum, intre noi fie vorba: daca ai de gand sa faci o ilegalitate, cred ca nu alegi un loc public…

         Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 1:39 AM | Răspunde

         • Hai sa fim seriosi domnule judecator! Nu incercati sa va faceti ca nu intelegeti asemanarea celor doua situatii! Doamna Mona Pivniceru s-a urcat intr-o masina care apartine lui Andrei Nastase fara sa cunoasca acest amanunt , deci nu lui Adrian Nastase, condusa de un sofer angajat care nu cred ca are legatura cu cazul Nastase! Daca dumneavoastra intrati pt. a face cumparaturi intr-un magazin fara sa stiti ca apartine unui patron condamnat la inchisoare si care mai are dosare pe rol, inseamna ca exista un interes ilegal sau o legatura suspecta intre dumneavoastra si acel patron? Iar afisarea dumneavoastra cu doamna Macovei este la fel de normala cum este afisarea doamnei Pivniceru cu doamna Mariana Alexandrescu care a venit s-o ia cu masina! Prietenia dumneavoastra cu doamna Macovei este la fel de normala cum este prietenia doamnei Pivniceru cu doamna Mariana Alexandrescu! Asa cum eu nu va acuz ca exista o legatura ‘necurata’ intre dumneavoastra si doamna Macovei (cu toate ca unii speculeaza acest fapt!) avand in vedere trecutul comun, tot asa nu trebuie nici dumneavoastra sau colegii dumneavoastra sa faceti speculatii in alte cazuri asemanatoare! Cu stima!

          Comentariu de Sorin — 21/08/2012 @ 10:07 AM | Răspunde

          • De acord. Perfect de acord. Cu o observatie: eu nu sunt prieten cu d-na Macovei.

           Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 12:22 PM

        • domnule judecator, s-ar parea ca nu ati inteles: nu e vorba de o legatura constand in vreun dosar al doamnei la dvs. si nici de una „in profesie sau in viata privata”, ci de una politica. Dar, de bine ce n-o pomeniti, recunoasteti ca ea exista. cCe-i drept, dupa ceea ce scrieti, nu pentru asta ati putea demisiona. poate totusi va mai ganditi…

         Comentariu de andreescu mihaela — 22/08/2012 @ 12:48 PM | Răspunde

    • Fiul major al lui Adrian Nastase este condamnat ? Masaina nu era a condamnatului Adrian Nastase !!!!!

     Comentariu de C. Alifanti — 22/08/2012 @ 2:29 PM | Răspunde

  • Inspectia judiciara sa se sesizeze, la ce aranjamente facea Mona, pe cine si pe unde sa numeasca in functii, si nu atunci cand un judecator, bea un pahar de vin.
   M-am saturat de voi astia care vedeti o scama undeva si incepeti sa urlati ca muscati de sarpe, dar cand vedeti muntele de mizerie, ocoliti cu grija, sa nu va doboare mirosul.

   Comentariu de GhiocelMov — 21/08/2012 @ 9:29 AM | Răspunde

   • mai ghiocel scoate capul si spune clar pe cine numeste mona, daca nu baga capul in zapada.

    Comentariu de un coleg — 21/08/2012 @ 11:38 PM | Răspunde

    • Pai tu n-ai citit stenogramele aparute in presa? De unde sa stiu eu pe cine o sa numeasca mona in locul lui Morar si Kovesi, eu am fost la sedina PNL, sau mona? Cum e posibil ca un magistrat, in ziua de azi, sa raspunda la comeni politice? Ce-a cautat la PNL?????

     Nu bag nimic :)))))

     Comentariu de GhiocelMov — 22/08/2012 @ 8:33 AM | Răspunde

   • Pai nu mai inteleg nimic : facea aranjamente de numiri, sau uneltea sa-l gratieze pe Nastase (chit ca nu poate, nu e in fisa post asta cu gratierea, dar las’asa) !? Sau le facea p-amanadoua ?! Dar cand, inainte sau dupa ce n-o sa fi cvorum nici la CSM (ca tot se poarta ne-cvorumu’…)

    Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 6:24 AM | Răspunde

 6. La multi ani mamei dvs, dle Danilet!
  Vreau sa stiti ca va apreciez mult pentru pozitia publica pe care ati adoptat-o, in calitate de magistrat, membru al CSM. Cred ca mai aveti multi colegi magistrati cu onoare, asa ca dvs., despre care putem sa spunem ca sunteti speranta de mai bine a acestei tari.
  Va rog, dle magistrat, nu va lasati intimidati de mafia care conduce acum aceasta tara si aplicati legea! Oamenii cinstiti din aceasta tara va sustin! Mult succes!

  Comentariu de Mih — 21/08/2012 @ 12:57 AM | Răspunde

  • Asa zic si eu; si eu il sustin, dar daca ne spune cine e mafia… sau macar cine e „tutti cappi”… eu banuiesc, dar vreu sa aud si-o parere mai avizata…

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 6:21 AM | Răspunde

 7. Domnule Danilet am toata admiratia fata de sinceritatea de care dati dovada in discutiile cu aparatul politic si justitia acestei tari, putin isi permit astazi sa spuna lucrurilor pe nume. M-am distrat copios citind articolul de astazi. Cam asta este opinia generala, cum ca un judecator isi ia vestitul ciocan cu el in cada si doarme cu el sub perna… Doamne feri’ ! De parca n-ar mai fi oameni odata numiti in functie. Ma declar absolut apolitica insa ceea ce se intampla in ultima vreme pana si pe mine care nu am habar cum se numesc toti ministrii actuali ma lasa cu senzatia ca politicul vrea sa sugrume justitiabilul si daca nu reuseste sa o faca fatis incearca prin diverse metode sa-l determine sa se sinucida.
  Auzi, sa ajunga presa sa isi dea cu parerea despre cum ii sta mustata unuia sau ca nu a prins do majorul la caraoke, zau c-am ajuns de rasul europei, in loc sa ne preocupam ce-om manca in iarna asta dupa seceta din tara sau de starpirea caracatitei asteia numita coruptie pe noi ne doare capul de ce pe cutare sau cutare il cheama Vasilica.
  Cu stima, multi ani sanatosi mamei.
  Semnez tot Vasile.

  Comentariu de Mihaela Vasile — 21/08/2012 @ 1:25 AM | Răspunde

  • Multumesc pt cuvintele care mi-au mers la suflet. Sa va spun una buna? In Romania, judecatorul nu are ciocanel…

   Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 2:54 AM | Răspunde

   • deci justitia pe langa ca e oarba e si surda (ciocanel = un os invecinat cu scarita si nicovala din urechea interna a omului)
    exceptand asta articolul are calitate (lucru pe care il pot spune din ce in ce mai rar despre postarile domniei voastre)
    la multi ani mamei dumneavoastra (oricum la faza cu Vasilica mai putea lucra putin….eu sunt Raducu nu Radu…deci sunt cam in aceiasi situatie)

    Comentariu de Raducu Petcu — 21/08/2012 @ 8:45 AM | Răspunde

   • Felicitari pentru eleganta cu care ati raspuns mitocaniilor si pentru ironia fina dar usturatoare!

    Comentariu de George — 21/08/2012 @ 10:53 AM | Răspunde

   • La mulţi ani încă o dată Doamnei Mame!!!

    P.S.: Observ prea mult cinism şi prea puţin bun simţ, rezonabilitate în tot ceea ce înseamnă media românească, iar destui români o iau de bună, din nefericire… Aceasta doar din cauza lipsei educaţiei şi culturii civice… trist!

    Comentariu de Alecu111 — 21/08/2012 @ 11:02 AM | Răspunde

   • Judecatorul nu are ciocanel, are „ha ha ha”.

    Comentariu de Claudiu — 21/08/2012 @ 11:37 AM | Răspunde

    • „mai un teren, mai un ha-ha-ha”…
     (E din Badea, nu va impacientati – daca tot vreti sa-l cunoasteti, e bine sa-i aprofundati si mesajele)

     Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 6:18 AM | Răspunde

  • Curat-murdar, coane Iancule, curat-murdar !

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 6:19 AM | Răspunde

 8. Vă doresc, cu întârziere, un sincer „la mulți ani ! ” pentru mama dvs. care a fost nevoită să-și sărbătorească astfel ziua de naștere.
  Dacă am învăța să ne comportăm civilizat, mă refer la cei care aruncă cu lături în stânga și dreapta, am fi mai liniștiți.
  Sper , ca de fiecare dată, ca numărul magistraților, celor care sunt integri, cinstiți să crească.
  PS. Când am făcut o petiție împotriva cuiva m-am trezit cu polițistul care trebuie să facă cercetările, cred că preliminării, acasă.
  S-a purtat alsolut civilizat și mi-a motivat că era prin preajmă și de aceea nu m-a chemat la sediu.
  Avocatul mi-a spus că nu a procedat bine.
  Atâta timp cât omul s-a purtat civilizat și nu a făcut niciun fel de presiuni ce puteam să-i reproșez ?
  A, ce rezolvare a dat, sigur că m-a supărat cu ea.
  Toți se plâng de faptul că s-au dus procurorii DNA cu Biblia la oameni dar nimeni nu spune în mod cinstit de ce anume.
  ,strong>Țăranii sunt oameni cu frica lui Dumnezeu, cinste lor, și nu mint cu mâna pe Biblie.

  Comentariu de dictaturajustitiei — 21/08/2012 @ 7:01 AM | Răspunde

  • Aiurea – erau imagini din Paris, de la electoralele din 2009, nu din Gorj, de-acum dupa referendum ! Iar e cu pixelul albastru !
   Bravo mandrilor nostrii procurori, asa trebuie procedat : sa vada si aia de pun mana pe Biblie cum ii electrocuteaza, daca mint c-au votat 3/secunda !

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 6:16 AM | Răspunde

 9. Faceti ce faceti si iaaar intrati in gura lumii! Omul providential sau persona non grata?! Aveti prieteni in toate taberele, sunteti recidivist si ar trebui sa va acordati si circumstante agravante, numai ca, iata, dovediti ca aveti si umor, sau…”eu cand fac bascalie, o fac!” si sa ii fereasca Dumnezeu! Defectul dumneavoastra capital insa, il simtim pe propria piele, unii- care, calauziti de invataturile de pe acest blog, riscam sa gandim si sa spunem: Doamne! Ce vorbeste premierul asta, parca nici nu ar avea studii de drept! si in plus, nu numai ca nu scrie, dar nici macar nu citeste! Doar se uita, asculta si vorbeste la unele tvuri si „se da” la cine le face pe toate cu succes. Semnez, 10,5…, nu 7,4!
  PS
  Acum, aveti de scris tema zilei „fro 400 in fata la CCR” cu sunet: „Daca nu va da hotararea care trebuie, il rugam sa se intoarca si…”

  Comentariu de skinnz — 21/08/2012 @ 7:11 AM | Răspunde

 10. In primul rand doresc multa sanatate mamei dumneavoastra si La multi ani!Apoi as vrea sa va mai spun ca este o placere sa vezi ca in aceasta tara,in aceste vremuri sunt oameni care isi respecta profesia si legea.Intr-adevar „nimeni” nu este mai presus de lege.Iar cei care sunt in fruntea tarii ar trebui sa fie primii care sa stie si sa respecte acest lucru.Din nefericire nu se intampla asa dar cu ajutorul dumneavoastra si sper sa mai fie multi ca dumneavoastra ,vom ajunge la un moment dat la aceasta performanta.Va doresc mult succes in continuare si sa va pastrati pozitia nepartinica.Cu deosebita consideratie,Liliana Podhorodetchi.

  Comentariu de Liliana Podhorodetchi — 21/08/2012 @ 8:27 AM | Răspunde

 11. Happy birthday for your mother, Mr. Judge!

  Comentariu de Ana Tudor — 21/08/2012 @ 8:33 AM | Răspunde

 12. Ro. are nevoie de dvs.Va multumesc pentru ca am avut acazia sa citesc un comentariu spumos,plin de tilc si adevar.Nu va lasati infrint de cei ce nu respecta democratia,am avut prea multe ex. care m-au dezamagit. Cu stima va salut din democratica si frumoasa Suedie unde locuiesc de 25 de ani.

  Comentariu de adriana c — 21/08/2012 @ 8:36 AM | Răspunde

 13. Sa-i multumim celei care va crescut asa de bine si sa-i uram „La multi ani”!
  Sintem alaturi de dvs!

  Comentariu de Tio — 21/08/2012 @ 8:37 AM | Răspunde

 14. Domnule Danilet , sa nu renuntati la dreptul Dvs de a fi om .
  Nimeni nu va poate lua acest drept , rautacismele deja sesizate sunt menite a crea un fel de ascendent , de culpabilizare aiurea …. in final de presiune . Un fel de „ciocu’ mic , ca uite ce putem noi spune despre tine” .
  Ma bucur sa citesc raspunsul Dumneavoastra adresat cu tinta pt ca mi se dezvaluie un ins stapan pe el care stie cine este , ce vrea si ce face . Nici nu trebuie sa scriu mai mult , pt ca ati inteles ce am vrut sa spun .
  Va doresc sanatate , fericire familiei si sa ramaneti pe mai departe cum sunteti acum .
  La multi ani mamei Dumneavoastra !

  Comentariu de Popescu Alexandru — 21/08/2012 @ 8:40 AM | Răspunde

 15. FELICITARI!!!!!!!
  Respect mamei dumneavoastra.

  Comentariu de paul155 — 21/08/2012 @ 8:49 AM | Răspunde

 16. Domnule Danielet, sunteti cool :)) Un om normal, se bucura si se veseleste! Nu aveti de ce sa va fie rusine. Ciutacii, gadacii, ciuvicii si alti latrai, nu vor fi niciodata la nivelul dvs. Trebuie sa va uitati numai la CINE se preteaza la asemenea mizerii…
  In rest, curaj si tot inainte!!!
  Ma bucur sa va vad ca va faceti treaba, simt ca nu e totul pierdut.
  Cu stima,

  Comentariu de GhiocelMov — 21/08/2012 @ 9:20 AM | Răspunde

 17. Sincer, domnule Danilet, nu am inteles de ce in cadrul CSM a existat o opozitie atat de puternica fata de numirea doamnei Pivniceru ca ministru. Pana la urma era un magistrat, gata sa renunte la statutul de membru CSM pentru a fi numit ministru. Iar pana acum nu cred ca a mai existat vreun ministru al justitiei care sa provina direct din sistem. Cred ca marea majoritate a magistratilor din Romania ar fi fost incantati sa aiba un ministru care sa inteleaga toate problemele cu care se confrunta.
  Vorbiti de asocierea nedorita intre justitie si politica. E corect ce spuneti. Dar va intreb: oare toti magistratii care sunt secretari de stat, sau consilieri ai ministrilor, nu fac politica partidului din randurile caruia provine ministrului? Sau politica Guvernului, care, pana la urma e tot o structura politica? Si atunci, care ar fi fost impedimentul numirii doamnei Pivniceru ca ministru?
  Si ar mai fi ceva. Faptul ca primul-ministru (ministru interimar al justitiei) face aprecieri legate de activitatea CSM (structura din care face parte, de altfel), nu cred ca reprezinta o „presiune” la adresa jusititiei. Pana la urma, CSM nu e o instanta judecatoreasca, astfel incat sa se puna problema astfel. Nu se poate compara, de exemplu, aceasta „presiune” cu aceea care rezulta din declaratiile date la TVR de seful DNA legat de cuantumul, sau modalitatea de executare a pedepselor aplicate de judecatori in dosarele de mare coruptie, nu?

  Comentariu de Razvan Galea — 21/08/2012 @ 9:24 AM | Răspunde

  • „nu e bine, domnule chestor, nu e bine… mi-e teama ca eu te-am facut chestor !” – banuiesc ca asa se incurajeaza in zilele noastre, s-am ramas eu ancorat in vremurile trecute, nu ?!?

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 6:10 AM | Răspunde

 18. La Multi Ani mamei dvs.si sunt sigura ca se mandreste cu dvs., asa cum dealtfel ne mandrim si noi, simpli cetateni care va citim si va admiram pentru caracterul onest si deschiderea fata de semeni, de care ati dat dovada in permanenta.
  In rest, dupa cum deja ati sesizat, vrand-nevrand ati ajuns „vedeta”….Iar faptul ca prim-ministrul, care isi aloca majoritatea timpului in care ar trebui sa guverneze, ocupandu-se cu orice altceva, „rafuindu-se” cu oricine nu interpreteaza legea strict in favoarea lui, v-a criticat pozitia, ne confirma inca odata (daca ar mai fi fost nevoie) valoarea dvs. M-as fi simtit mult mai inconfortabil daca cineva ca „domnia-sa” v-ar fi apreciat:).
  Distractie placuta la petrecerea mamei:)!

  Comentariu de Diana — 21/08/2012 @ 9:31 AM | Răspunde

  • Io credeam ca preudo-presedintele e cel care se „rafuie” cu oricine nu-i convine.. si-acum, in curticica, si pe vremuri, la Palat… banuiesc ca si pe viitor, tot la Palat, la fel va face. Dar daca zici ca Ponta e ala… asa o fi…

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 6:07 AM | Răspunde

 19. Ar trebui suspendat si codul penal pentru ca ameninta cetatenii Romaniei.

  Comentariu de cipslim — 21/08/2012 @ 9:33 AM | Răspunde

  • Prostia o putea fi suspendata !? …zic si eu, nu dau cu parul…

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 6:04 AM | Răspunde

 20. Domnule Danilet,

  A fost foarte reconfortant sa citesc textul pe care l-ati scris.
  Pe langa profesionalismul, verticalitatea si curajul dovedite prin declaratiile din ultimele zile,
  vad ca aveti si un excelent umor. Felicitari!
  Nu-mi ramane decat sa sper si sa ajung sa vad ca aveti multi colegi care va seamana.
  Daca Justitia este pe asemenea maini, mai avem o sansa…

  La multi ani si felicitari mamei dumneavoastra! (are cu ce se mandri)

  Comentariu de Mih — 21/08/2012 @ 9:55 AM | Răspunde

 21. La multi ani mamei dvs!
  V-am urmarit partial interventia de aseara de la RTV si am ajuns la concluzia ca va luptati cu morile de vant. Jurnalistii deja au indus in eroare o mare parte a oamenilor de rand, care nu au capacitatea si pregatirea necesara sa isi dea seama ca daca sunt pusi sa jure pe biblie nu sunt ei anchetati. Intentia dvs. a fost de a informa cetatenii in legatura cu urmarile pe care le-ar putea avea atitudinea si comportamentul celor care sunt audiati cu privire la vot, in situatia in care vor da curs instigarilor anumitor politicieni si prezentatori de emisiuni tv., dar aceasta informare a fost interpretata, voit sau nu, ca fiind o amenintare si inclin sa cred ca omul de rand va fi in asentimentul jurnalistilor.

  Consider ca atitudinea presei trebuia sa fie cu totul alta, in sensul ca ar fi trebuit sa informeze oamenii si nu sa dezinformeze intr-un asemenea hal. Trebuiau de la bun inceput sa explice oamenilor ca nu sunt ei anchetati, ci audiati ca martori si ca trebuie sa spuna adevarul, ca e posibil sa fie dosare de coruptie la nivel inalt, ca au posibilitatea sa formuleze plangeri daca sunt nemultumiti de modalitatea in care sunt abordati pt audiere, sau de modalitatea in care sunt audiati si nu sa vina cu tot felul de presupuneri si analize neintemeiate. Desi presa avea posibilitatea sa instaleze calmul si normalitatea in randul cetatenilor, nu a facut-o, fapt care ma face sa cred ca in cele mai multe cazuri atitudinea presei este una voita, constienta.
  Pe mine ma revolta cel mai mult faptul ca, desi ar fi trebuit sa existe reactii imediate din partea CSM-ului, acest lucru nu s-a intamplat. Interventiile sporadice nu cred ca ajuta foarte mult si nu cred ca vor schimba convingerile oamenilor de rand. Multa bafta in „lupta” aceasta!

  Comentariu de simona — 21/08/2012 @ 9:56 AM | Răspunde

  • Stiti de ce e bine in Romania? Fiecare spune ce vrea si cand vrea, despre drept, Constitutie, magistrati. Specialistii cica nu stiu ce spun, iar analistii sunt atotstiutori. Asta inseamna ca traim intr-o tara libera. Ca inca legea nu se respecta, si asta e adevarat. Dar parca tot e bine ca suntem liberi. Incetul cu incetul poate ca educatia juridica pe care incercam sa o facem va da rezultate. Eu cred in capacitatea noastra de a discerne.

   Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 11:56 AM | Răspunde

   • E bine ca suntem intr-o tara libera, dar e grav ca nu intelegem toti ce presupune democratia. Fiecare e liber sa spuna ce vrea si cand vrea, dar sunt totusi si limite. Libertatea la opinie a fiecaruia dintre noi inceteaza acolo unde incep drepturile altuia. E clar ca nu toti isi dau seama de limite, dar daca se intampla ocazional nu e grav. Ceea ce s-a intamplat insa in ultima perioada este de o amploare covarsitoare, fapt care nu e deloc linistitor.
    Cat priveste educatia juridica, nu se poate face peste noapte …

    Comentariu de simona — 21/08/2012 @ 3:25 PM | Răspunde

   • La fel se-ntampla si in alte domenii : stiu caz in care un specialist in drept constitutional (nu dau nume, se ghiceste din text) s-a apucat sa-si dea pareri pe fiscalitate; rezultatul : un impozit forfetar de un an si 5 luni, varat cu forcepsul in cateva zile prin legislativ, asa, in ciuda art. 4 din Codul Fiscal (L.571/2003, pentru cine e interesat de detalii).
    Specialistul, insa, nu sunt sigur ca era in drept constitutional – umbla vorbe c-ar fi altcineva la mijloc… sau in spate. Eeeei, gura lumi !

    Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 6:01 AM | Răspunde

  • Inteleg ca audierile cu Bibliile se refereau la alegerile prezidentiale din 2009 ?! Cum, asa repede, la nici 3 ani ?! Pai domnii procurori nu au si alte treburi – referendumul de acum nici o luna, spre exemplu !?!

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 6:03 AM | Răspunde

 22. SUCCES DOMNULE DANILET SI FELICITARI CA AVETI CURAJUL SA L INFRUNTATI PE PREMIERUL MINCINOS SI PLAGIATOR CARE NU STIE CE E AIA SEPARATIA PUTERILOR IN STAT!

  Comentariu de razvan — 21/08/2012 @ 10:06 AM | Răspunde

  • Razvane, daca puneai textul asta in alta parte, erai deja „premiat”, asa p-aici se discuta cu decenta, e cu linguseli, asa ca nicerc sa fiu „tandru” : dar tu de unde ai aflat de separatia aia ?! Si stii ce e, din ce se compune ?!
   Dar de „litere mici” de unde ai aflat ?! Ca nu le folosesti, n-o fi pacat (da impresia de forta, e bine cu caps-lock-ul), dar macar stii de ele !?

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 5:55 AM | Răspunde

 23. Am auzit comentariile care s-au facut ieri pe la televiziuni. Sincer va spun ca imi pare rau, a fost o lovitura puternica de imagine…
  Cred ca ar trebui sa iesiti la televiziuni, in principal la a3 si sa explicati cat va permite codul deontologic al magistratilor ce s-a intamplat in ultimele zile si in ce masura sunteti dv. implicat, desi nu stiu cat de mult ar repara imaginea. Sper sa faceti lucrul acesta.
  Multe lucruri vi se trag de la faptul ca ati fost consilierul doamnei Macovei…
  Nu m-ati ascultat cand am spus sa iesiti mai des si sa explicati ce se intampla in interiorul CSM-ului.
  Acum o sa suferiti consecintele unei condamnari publice oarecum nemeritate… spun oarecum pentru ca trebuia sa va ganditi atunci cand ati postat articolul cu „amenintarile” daca este oportun sau nu sa postati asa ceva intr-o asemenea perioada. Nu spun ca articolul este gresit, dar a fost inteles gresit si stiati ca exista posibilitatea asta Nu spun nici ca nu trebuia sa il postati si sa incercati sa aparati drepturile magistratilor prin el, ci spun doar ca poate era mai intelept sa vedeti daca este oportun sau nu.
  Fiind un judecator asa de bun in penal stiti f bine ce rol important joaca caracterul oportun.

  Comentariu de Mircea Stefan Minea — 21/08/2012 @ 10:14 AM | Răspunde

  • Pai daca a fost inteles gresit articolul meu, inseamna ca poate nu e o problema de emisie, ci de receptie. Dar de la televiziuni care nu au obiectivitate, la ce te poti astepta? La minciuni, dezinformare, panarama si alte asemenea valori.

   Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 12:21 PM | Răspunde

   • B1Tv cum s-a manifestat in treaba asta !? Nu ca m-ar interesa, dar zic sa tinem discutia treaza… daca tot e cu „obiectivitatea” televiziunilor !

    Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 5:51 AM | Răspunde

    • Ma duc diseara acolo. Eu nu am problema cu obiectivitatea tv, ca nu cred in ea. CI in corectitudinea celor care merg la acele tv-uri.

     Comentariu de Cristi — 22/08/2012 @ 10:01 AM | Răspunde

 24. Buna, domnul Cristi..

  Am o simpatie veche pentru dumneavoastra, care insa dupa perioada ta proPivinicera a intrat intr-un stand-by fortat. Si cred ca se intelege usor de ce.

  Inca nu am coraj sa revin la sentimentele initiale dar proba timpului poate fi un argument.
  Vedem ce urmeaza.
  Poate era nevoie sa scrijeliti pe raboj exeprientele din ultimii ani pentru o mai corecta imagine a intregului si o mai corecta pozitionare in tablou.

  Relaxarea cu care abordati subiectul e de bun augur din punctul meu de vedere.
  La Multi Ani, mamei dvs si felicitari ;)

  Comentariu de Viq — 21/08/2012 @ 10:34 AM | Răspunde

  • Nu a existat niciodata o perioada pro-Pivniceru in viata mea. Dar nu vreau sa o fac pe eroul acum, credeti-ma doar pe cuvant. Rezervele mele s-au dovedit, in cele din urma, intemeiate.

   Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 11:59 AM | Răspunde

 25. Badea comenteaza pe twitter

  Mircea Badea ‏@lupulalbastru1

  vasilica danilet nu stie cine sunt. ok. autismul nu e o culpa. problema e ca noi stim cine e el. https://cristidanilet.wordpress.com/2012/08/20/pentru-jurnalistii-amenintati-si-politicienii-impacientati/

  Comentariu de eueu ueueue — 21/08/2012 @ 10:51 AM | Răspunde

  • Mersi. Am spus eu ca imi citeste blogul. Poate chiar ajunge sa imi placa de el..

   Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 12:01 PM | Răspunde

   • El sigur n-o sa ajunga sa-i placa… si cum, in dragoste e nevoie de doi, nu prea vad sa fie „inceputul unei frumoase prietenii”

    Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 5:49 AM | Răspunde

 26. Nu sunteti baiat rau, insa modul direct in care spuneti lucrurilor pe nume, opinia „bruta”, neambalata, ajunge sa deranjeze pe toata lumea, fiecare interpretand-o in felul lui. Ce nu observa ce-i care va citesc blogul este ca aveti puterea de a reveni atunci cand gresiti in apreciere, lucru care nu este usor de facut, majoritatea oamenilor tinzand sa apere ceea ce au spus chiar daca isi dau seama ca au gresit. Se intampla uneori in instanta ca o cerere sa fie admisa pe fond si respinsa in mod gresit exceptia care ar fi dus la admiterea actiunii. Paradoxal, partea care a castigat este suparata ca a fost respinsa exceptia, dispusa sa atace hotararea (desi nu are interes), fara sa inteleaga ca instanta i-a dat mai multa dreptate decat isi da el, solutionand fondul. Eu unul prefer un judecator dispus sa-mi asculte argumentele, unuia care vrea sa isi dovedeasca faptul ca acea convingere initiala (care nici macar nu este a lui, ci i-a fost indusa prin cerere, rechizitoriu,…) este corecta.
  Ati avut o atitudine publica in timp ce toti ceilalti s-au ascuns in spatele institutiilor. Nu erati in masura sa raspundeti pentru toti si pentru toate.
  D-na Kovesi inainte de a fi magistrat este seful Ministerului public, parte a executivului. Ca domnia sa nu vrea sa dea explicatii nici ministrului justitiei, nici Parlamentului, nici opiniei publice este problema dumneaei. Nu sunteti responsabil pentru ceea ce dansa a cerut procurorilor si pentru modul in care acestia o fac (daca li s-a cerut sa o faca asa). Poate ca are motive, ca de 20 de ani nu conteaza cine voteaza, ci cine numara, dar trebuie sa o spuna dansa. Oamenii poate ca ar intelege. Furia impotriva unora nu conduce la concluzia ca pe ceilalti ii iubesc. Dar dreptatea si adevarul le iubesc toti.
  Ati aparat toate comunicatele date de d-na Ghica in numele CSM, cu depasirea atributiilor (si nu o spun eu, ci asociatiile magistratilor, alti membri CSM), in conditiile in care dansa trebuia sa raspunda si in conditiile in care poate ca ati aflat din presa despre unele.
  In cazul doamnei Pivniceru, inca mai aveti posibilitatea de a nu strica imaginea justitiei. Are increderea magistratilor si a strazii, ceea ce nu e putin lucru. Oricum va fi ministrul justitiei. Luati cererile de demisie in ordinea in care au fost inregistrate. Pronuntati-va pe demisia din CSM si detasare. Nu va va reprosa nimeni nimic si atata timp cat dansa nu contesta solutia are si suport juridic. Uitati-va la ce ministri ai justitiei a avut Romania in toti acesti ani. Nu cred ca doamna Pivniceru este inferioara vreunui. Si cel mai important lucru: SE BUCURA DE INCREDEREA OAMENILOR.

  Comentariu de un nene — 21/08/2012 @ 11:16 AM | Răspunde

  • Eu nu am aparat comunicatele conducerii, am spus cui apartin. Intamplator sau nu, impartasesc pozitia conducerii si am facut aprecieri proprii pe care mi le asum. Plenul CSM nu a avut o pozitie institutionala.
   Cat o priveste pe Pivniceru, si-a dat demisia din magistratura, care are prioritate.

   Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 12:08 PM | Răspunde

   • Aveti dreptate in privinta demisiei, dar pe fond cine castiga? Sistemul judiciar pierde un jurist bun, ajuns la cea mai inalta instanta, in care s-a investit si care se bucura de incredere. Justitia se bazeaza pe incredere si in acceptarea sau nu a unei solutii increderea acordata magistratului are aceeasi valoare cu motivarea solutiei. Solutia tine de starea de fapt retinuta si de interpretarea legii. Motivul pentru care si-a prezentat demisiile este acelasi.
    In ce masura imaginea justitiei ar fi afectata de greselile unui judecator numit ministru si in ce masura ar fi afectata de faptul ca un judecator trebuie sa plece din sistem pentru a fi numit ministru? Oricum greselile lui vor fi decontate ca fost judecator.
    Din raspunsul dvs. eu retin doar ceea ce ati spus, asa ca, pe presupuneri, nu am niciun motiv sa comentez ceea ce nu ati spus.

    Comentariu de un nene — 21/08/2012 @ 3:35 PM | Răspunde

   • Mi-e sila. Azi am avut impresia ca sunt intr-o sala si judecatorul, din jilt, scuipa justitiabilul enervat ca este prea demn. Mi-e mila de doamna Pivniceru care din naivitate si-a pus cariera pe tava, iar acum este prinsa intre un CSM selectat de vechiul regim si un Ponta dispus sa ii comunice prin presa ca a fost remaniata (ca lui Marga). Are o misiune imposibila.

    Comentariu de un nene — 23/08/2012 @ 11:39 PM | Răspunde

    • CSm este ales de magistrati, nu de politicieni. Si e cam greu sa manipulezi 6500 de oameni.
     Dar care e misiunea d-nei Pivniceru? Ca eu nu am vazut nicio proiect, plan de actiune sau strategie. Stiti dvs ceva?!

     Comentariu de Cristi — 25/08/2012 @ 9:51 AM | Răspunde

 27. Mi-e mila de tine

  Comentariu de Potisa Stergicomentariul — 21/08/2012 @ 11:17 AM | Răspunde

  • Si mie; de el; deci poate sa ne sterga comentariile la amandoi…

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 5:41 AM | Răspunde

 28. Cristi pe bune vorbesc esti un erou pentru romania incearca sa faci talk show si sa te faci more remarcat nu te lasa zdrobit de usl si de psd pe cuvint daca as fi in dvs as face treaba asta as spune tot ce e pe inima in fatza televizorului si a intregii natiunii al romaniei ca vad ca ei is bat joc de cine vreau ei nu tine cont ca ei habar n-au de politica si au luat politica pe pile si bani si relatii eu zic sa incerci sa arati ca esti erou pentru romania, deocamdata atit din London unde traiesc acuma Cristi Doamne ajutati si mamei voastre numai bine din inima tot respectul meu

  Comentariu de dezzy — 21/08/2012 @ 11:31 AM | Răspunde

  • Yes, omul poate fi un Truca din zilele noastre ! Si poate sa-i bata (nu stiu la ce, dar la ceva sigur ii poate…) si p-aia din USL, si p-aia din PSD si p-aia de la „Vocea Moscovei”.
   D-le dezzy (sau d-na, ca nu e foarte clar), inteleg ca scrieti dupa telefon, dar mai luati o pauza intre texte, ca spre sfarsit s-aude deja gafaitul ! Oricum, d-aia s-a deschis pagina de fata, intru lauda si slava…

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 5:44 AM | Răspunde

 29. LA MULŢI ANI PT. MAMA TA CRISTI!
  ESTE TRIST PT. MINE CĂ ÎN PERCEPŢIA PUBLICĂ AI DEVENIT JUDECĂTORUL MEMBRU CSM DIN PORTBAGAJUL LOGANULUI LUI BĂSESCU!
  FOTOGRAFIA TRUCATĂ ŞI POSTATĂ PE SITE-L luju.ro ÎMPRENĂ CU O ALTA ÎN CARE PARTICIPAI LA O MANIFESTAŢIE LÂNGĂ „OMUL POLITIC” MONICA MACOVEI , TREBUIE SĂ TE DETERMINE SĂ REDEVII , CEEA CE CRED EU , CĂ ERAI PE VREMEA CÂND COMISARUL EUROPEAN JONATHAN SCHEELE DĂDEA MÂNA CU TINE, ÎN PALATUL DE JUSTIŢIE DIN CLUJ!

  Cu prietenie şi adâncă mâhnire,
  Av. A. Rădulescu

  Comentariu de Alin Rădulescu — 21/08/2012 @ 11:59 AM | Răspunde

  • Nene, vezi ca omul a recunoscut c-a fost langa Monica Macovei in poza aia, nu e „pixelul albastru”; ce naiba, ma, va-ncurcati intre voi si unul p-altul ?!
   Fara prietenie, dar mahnit ca limba romana n-are destule cuvinte de lauda, atatea cat ar fi necesare,
   Daniel (si-atat; titlul nu-l pun, ca nu e usa de la apartament, sa scriu „dr. Popescu” – oricum, absolvent cand scoala era scoala, nu simplu subiect mercantil)

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 5:39 AM | Răspunde

 30. Domnule Danilet,
  Nu am cuvinte. Bun „drept la replica”! Dar ei tot se vor face ca nu pricep…
  Felicitari!
  Va admir enorm!

  Comentariu de ioana preda — 21/08/2012 @ 12:06 PM | Răspunde

 31. Genial articol! Felicitari si la multi ani mamei dumneavoastra care are motive sa fie mandra de fiul ei

  Comentariu de Iri — 21/08/2012 @ 12:51 PM | Răspunde

 32. LA MULTI ANI!!! pentru mama d-stra stimate Domnule judecator Cristi Danilet.Domnul Dumnezeu,sa-i dea multa sanatate,si impreuna cu minunata familie sa se bucure in fiecare zi de viata,pentru ca are cred, toate motivele sa se bucure si sa fie mandra ca are un asemenea fiu.Ramaneti,va rog fierbinte,in numele lui DUMNEZEU,CURAJOS,VERTICAL,DEMN,INTEGRU,pentru ca toate aceste atribute,va da Autoritatea de a-Lreprezenta pe Dumnezeu,la cel mai inalt nivel pe care a hotarat-o EL.-sunteti JUDECATOR la CONSILIUL SUPERIOR al MAGISTRATURII,din ROMANIA,reprezentati LEGEA,si Dumnezeu,v-a dat Autoritate ,sa slujiti ADEVARUI.Va multumesc ca existati,ca nu va este frica de nimeni,ci doar de bunul Dumnezeu.Asa trebuie sa traiti in Adevar,pentru ca Adevarul va da adevarata Libertate ,de a spune lucrurilor pe nume.

  Comentariu de Danyella — 21/08/2012 @ 1:13 PM | Răspunde

 33. LOL

  Comentariu de aha — 21/08/2012 @ 1:39 PM | Răspunde

 34. Felicitarile mele! Sunteti un adevarat ardelean. Onest,cinstit, un om cu adevarat onorabil, demn si care se gandeste la binele tarii! Va felicit!
  Andrei din Galati!

  Comentariu de Andrei — 21/08/2012 @ 2:42 PM | Răspunde

  • „Ardelean” născut în judeţul Suceava. Nicio problema insa, şi tu Andrei şi eu suntem tot moldoveni.

   Comentariu de Ion Roată — 21/08/2012 @ 4:46 PM | Răspunde

   • Nascut in Bucovina, scolit in Moldova, perfectionat in Banat, practician in Ardeal, lucrand in prezent in capitala…:)

    Comentariu de Cristi — 21/08/2012 @ 4:59 PM | Răspunde

    • Mai ceva ca Eliade; acolo era macar cu unire intre moldovean si oltean, aici s-au acoperit toate arealele…

     Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 5:34 AM | Răspunde

 35. Domnule Danilet,

  Vreau sa va spun ca, desi va cunosc de foarte putin timp, am tot respectul pentru dumneavoastra si inca ceva in plus.
  Desi am mai auzit numele dumneavoastra si am mai citit prin presa unele declaratii doar aseara, invitat fiind sa va expuneti punctul de vedere (sau mai degraba sa raspundeti unor intrebari insinuante, dar mai ales prost documentate) la Realitatea TV, v-am ascultat mai cu atentie; astazi v-am citit si blogul si pot spune, cu prea putina retinere (la cum stau lucrurile in Romania de atatia ani e greu sa mai crezi intr-un lucru, mai ales intr-unul bun), ca sunteti un om pentru care am tot respectul si consideratia, motiv pentru care imi exprim convingerea ca totusi se poate si in Romania si ca mai exista si personaje publice cu limbaj logic si articulat, cu temele facute si care atunci cand deschid gura nu o fac pentru ca le place sa se auda sau pentru ca au o banda de rulat, ci chiar au ceva de spus. Si mai ales de facut.

  Va doresc succes in continuare si multa sanatate mamei.

  Cu bine,
  Gigi Marinescu

  Comentariu de Gigi Marinescu — 21/08/2012 @ 6:22 PM | Răspunde

 36. rusine pentru discriminare, posteaza mai vasilica cel onest toate comentariile sau postezi doar laudele …

  Comentariu de un razvratit — 21/08/2012 @ 7:47 PM | Răspunde

 37. Nici nu are rost sa va ganditi la oameni ca Mircea Badea care nu au caracter. Daca va coborati la prostia lui va invinge prin experienta enorma in domeniu :). Totusi, nu ar strica un proces civil pentru modul in care a folosit imagini din viata privata a domniei voastre. Numai bine sa aveti si sa stiti ca multi romani va admira. Chiar daca nu sunt mereu de acord cu dumneavoastra cred ca sunteti integru si decizile pe care le luati sunt cele care le considerati oneste si drepte ! Asta vrem de la magistrati si visam sa faca macar o mana de politicieni…

  Comentariu de Morar — 21/08/2012 @ 8:54 PM | Răspunde

  • V-ati balbait, d-le Morar sau mizati ca „repetitia e mama invataturii” !? Puteati, macar, sa schimbati pe alocuri, n-as fi vrut sa ajugem iar la mistouri cu „copy-paste” (d-alea, stiti Dvs… „dottore”, si altele…)

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 5:32 AM | Răspunde

 38. Nici nu are rost sa va ganditi la oameni ca Mircea Badea care nu au caracter. Daca va coborati la prostia lui va invinge prin experienta enorma in domeniu :). Totusi, nu ar strica un proces civil pentru modul in care a folosit imagini din viata privata a domniei voastre. Numai bine sa aveti si sa stiti ca multi romani va admira. Chiar daca nu sunt mereu de acord cu dumneavoastra cred ca sunteti integru si decizile pe care le luati sunt cele care le considerati oneste si drepte ! Asta vrem de la magistrati si visam sa faca macar o mana de politicieni…

  Comentariu de Morar — 21/08/2012 @ 8:54 PM | Răspunde

  • Se vede, d-le Modar, esti total in dezacord ! Totusi, n-am inteles de ce s-a luat Badea de gazda noastra ?! Aaaa, o fi treaba cu piedicile la numirea Monei Pivniceru ?! Sau aia cu amenintarile catre Ponta si Antonescu (in fapt, primul are si el pregatire juridica, si nu cred ca e cu consursuri gen „al meu e mai destept”) ?! O fi poza cu un magistrat (impartial prin definitie) alaturi de o politiciana (partiala si prin definitie, si prin fapte) ?! Ce mai conteza ?! Oricum, cred ca Badea jubileaza : dupa nervii generati zilele astea, trebuie sa se descarce intr-un fel, eventual si prin sali de judecata… Chiar va rog, dar va rog mult, m-astept sa fie misto !

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 5:29 AM | Răspunde

 39. Unora as dori uneori sa le amintesc ceva ce se invata in clasa a saptea la educatie civica: libertatea ta se opreste acolo unde incepe libertatea ceiluilalt. Si as mai continua pentru politicieni cu separarea puterilor in stat, dar daca incepem cu primul principiu tot e bine. Chapeau pentru articol si eleganta lui.

  Comentariu de Somebody — 21/08/2012 @ 9:47 PM | Răspunde

 40. Va apreciez si ne mandrim cu oameni ca D-voastra! La multi ani cu sanatate mamei!

  Comentariu de BARBU IOANA — 21/08/2012 @ 10:56 PM | Răspunde

 41. Domnule judecător, sunteți unul dintre ”lupii tineri” din justiția românească, acei magistrați care au șansa de a o reabilita pe DOAMNA CU BALANȚA. Doar justiția poate face astfel încât domnia LEGII să transforme România într-un STAT DE DREPT și pe români în cetățeni (nu locuitori, cum sunt acum). Aș spune, chiar, că singura salvare a țării va veni de la JUSTIȚIE… sau nu va veni deloc. Vă doresc numai de bine. Cu îndreptățit respect, un cetățean

  Comentariu de George Manea — 21/08/2012 @ 11:02 PM | Răspunde

 42. Domnule judecator, am tot respectul pentru dumneavoastra. Sunteti foarte bine pregatit si o speranta a magistratilor tineri. Va rog nu mai interveniti la televiziune. Va puteti supara pe mine, dar cred ca deveniti impartial. Ganditi-va ca atunci cand apareti la televizor, avand in vedere numarul mic de aparitii ale magistratilor, creati o anumita imagine a magistatilor. noi magistratii stim ca in multe cazuri aveti dreptate, dar tineti cont ca intrati in conflict cu jurnalisti cu diverse abilitai de comunicare si manipulare. Cred ca cel mai bine ar fi sa adoptati o atitudine mai rezervata. in legatura cu doamna pivniceru: ar fi o mare dezamagire daca alaturi de colegii dumneavoastra o sa puneti piedici acestei doamne. ganditi-va ca e o sansa pentru justitie. lasati orgoliile si bisericutele, dati dovada ca puteti fi intelepti si uniti. Va multumesc pentru intelegere. Ca o gluma, daca imi este permis, lasati mustata. daca renuntati la ea o sa aaratati ca un baietel.

  Comentariu de un coleg — 21/08/2012 @ 11:26 PM | Răspunde

 43. din cate observ pe blog, se pare ca sunt ceva probleme cu numita mona. gresesc cand spun ca este o persoana deosebita? stiu ca nu puteti raspunde. dar putem face ca pe vremuir, daca e da dati un beep, daca e nu dati 2 beep-uri! asta dupa ce va exprimati votul si in masura in care se poate. sincer, nu vreau sa va fac probleme. multumesc.
  ca erata- cand m-am referit la o anumita imagine a magistratilor, am spus-o in sensul ca moderatorii va intind capcane populisto-manipulatorii, iar oamenii obisnuiti pot crede ca au avut ei dreptate, ci nu magistratul. o seara buna!

  Comentariu de un coleg — 21/08/2012 @ 11:59 PM | Răspunde

  • Dati-mi un nr de tel sa va dau Bip/Bip-urile…

   Comentariu de Cristi — 22/08/2012 @ 12:01 AM | Răspunde

   • am inteles! va multumesc frumos! Sincer, mi-am schombat mult parerea despre dumneavoastra! chiar sunteti un om deosebit! si va respect foarte mult pentru transaprenta de care dati dovada. sper ca nu v-am suparat si deranjat cu postarile mele. va doresc multa sanatate si multa putere de munca!
    Cu respect un coleg!

    Comentariu de un coleg — 22/08/2012 @ 12:06 AM | Răspunde

 44. Domnule Danilet, cine e la putere scrie istoria … istoria aia care se preda in manualele scolare, facandu-se astfel in mod deliberat „educatie” copiilor nostri.
  Cu riscul de a fi aspru criticat si chiar insultat, imi permit, indiferent de ce parere vor avea alte persoane sau chiar dvs. sa va spun ca este o minciuna inimaginabila clocita in laboratoarele Institutlui de Istorie al PCR (infiintat in 1948) afirmatia ca la 1848 au avut loc „revolutii pasoptiste”. Nu domnilor, la 1848 au avut loc revolutiile socialiste, ele au avut ca document ideologic Manifestul Partidului Comunist si s-au intamplat pe tot continentul european.

  Cu aceasta ocazie s-a cerut votul universal de catre ideologii miscarii comuniste/socialiste, acesti indivizi intelegand un lucru extrem de simplu: ca sub legitimitatea votului democratic exercitat iti poti ascunde orice crima.
  In Manifestul Partidului Comunist Marx afirma in mod direct ca miscarea comunista urmareste sa termine structura in care statul era organizat in acel moment: „Desi nu in fond, totusi in forma lupta proletariatului impotriva burgheziei este mai intai o lupta nationala. Proletariatul din fiecare tara trebuia sa ajunga la capat, fireste, in primul rand cu propria sa burghezie.
  Descriind fazele cele mai generale ale desvoltarii proletariatului, am urmarit razboiul civil, mai mult sau mai putin ascuns, inlauntrul societatii actuale, pana la punctul cand acesta izbucneste intr’o revolutie deschisa si cand, prin rastrurnarea cu forta a burgheziei, proletariatul isi intemeiaza stapanirea sa.”

  Aceste lucruri au fost scrise foarte clar de Marx in februarie 1848, adica exact in momentul izbucinirii „revolutiilor pasoptiste”, in realitate manifestarile violente ale miscarilor comuniste.

  In 16 aprilie 1942 in Monitorul Oficial al Regatului Romaniei s-a publicat un decret edictat de regimul Antonescu prin care se instituia medalia „Cruciada Impotriva Comunismului”, medalie pe care o primeau toti soldatii romani care se distingeau prin fapte de arme in razboiul impotriva URSS.
  Conform decretului, dreptul de a purta aceasta medalie se retragea in aceleasi conditii in care se pierdea cetatenia, aratandu-se in acest fel cat de importanta era aceasta distinctie pentru statul roman.

  Se stie ca razboiul de reintregire a pornit impotriva URSS pe 22 iunie 1941. Intr-o singura luna, Romania isi recastigase teritoriile pierdute.
  Dar dupa aceasta data trebuia justificata prezenta militara a soldatilor romani, iar aceasta justificare este foarte clar precizata in toate monitoarele oficiale incepand cu iulie 1942 si pana la 23 august 1944: soldatii erau decorati pentru fapte de arme impotriva bolsevismului. Va imaginati cat de mare a fost ura pe care poporul roman si-a atras-o din partea URSS-ului lui Stalin si de ce a fost atat de crunta razbunarea acestui criminal (declarat ca atare inca din 1959).

  Prin urmare, parerea mea este urmatoarea: exista unii politicieni romani care cunosc foarte bine tezele merxiste si au trait aplicarea lor in viata (asa cum scris cu mana lui Stalin, inca din 1920). Acesti politicieni care au discipoli suficient de necopti la bibilica n-au nici un fel de jena in a-si ascunde intentiile reale: utilizeaza „votul universal” pentru a masca, pentru a justifica orice crima.

  Asta fac domnii Antonescu si Ponta care urla ca votul romanilor trebuie musai respectat, chiar daca el ascunde exact ceea ce Romania nu trebuie sa incalce potrivit art. 2 din Tratatului privind UE – statul de drept.

  Deci, acesti doi domni, care au plecat urechea la „liderii de onoare” ai partidului, lideri care stiu foarte bine cum e cu marxismul aplicat in viata, justifica desfiintarea statului de drept exact prin „votul univeral”, democratic exprimat.

  Votul universal domnilor a fost o smecherie marxista prin care cei multi si „explotati” au putut schimba „democratic” puteri politice, desi habar nu constientizau (si nici azi nu isi dau seama de asta) cat de periculoase erau consecintele acestui vor exprimat democratic, dar in mod inconstient.

  Wodrow Wilson este presedintele care a reusit inserarea votului universal in Tratatele de Pace dupa primul razboi mondial, SUA avand un interes major in implementarea unei asemenea orori. Da, votul universal este o oroare. Nu vreau sa va dau exemple de situatii in care votul universal al unei natiuni poate fi utilizat/manipulat pentru a folosi altei natiuni. E dur ce spun, dar chestii astea se intampla si azi si le vedem la TV.

  Comentariu de area — 22/08/2012 @ 12:04 AM | Răspunde

  • Area, esti neclar – o fi din cauza meseriei, sau trebuia scoasa o idee la final :Ponta si Antonescu – rai-rai ?! Io merg p-a doua varianta…
   (Scuze, pe la ai treilea paragraf m-a luat somnul si nu ti-am terminat articolul… Stiu, n-am pierdut nimic !)

   Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 5:22 AM | Răspunde

   • Mai Daniel, cred ca esti baiat mare si poti sati faci singur pareri. Sunt sigur insa ca in veci tu nu vei fi dispus sa afli exact ce ti se-ntampla, in mod programat si deliberat. Si poti sa crezi ce vrei, inclusiv ca e teoria conspiratiei. Iti recomanda sa mergi la Arhivele Nationale si sa citesti Monitorul Oficial nr. 300 bis din 30 decembrie 1947 si Monitorul Oficial nr. 1 din 1 ianuarie 1948 ca sa inbtelegei cu adevart ce inseamna votul universal si drepturile tale fundamentale. In rest, rai-rai, buni-bunio sau cum vrei tu … ok?

    Comentariu de area — 22/08/2012 @ 11:05 AM | Răspunde

 45. bip-uri de la origini …

  Comentariu de un razvratit — 22/08/2012 @ 12:04 AM | Răspunde

  • am inteles. inseamna ca trebuie sa ma intorc la carti si apoi vin iar la examen :))

   Comentariu de un coleg — 22/08/2012 @ 12:12 AM | Răspunde

 46. E primul si ultimul, ca dega m-apuca greata de cate dulcegarii se vehiculeaza :
  Domnule specialist in legi, poate ne lamuriti si pe noi, astia, profanii, de ce se da dupa deget treaba cu numirea Monei Pivniceru la Minister ?! Inteleg ca erati in pericol sa va ia USL-ul (cred ca la de PDL, c-asa ar fi logic; oricum, tot auzeam ca Basescu-i baga si-i scoate de la penitenciar pe toti care nu-i convin, a spus-o eu cu gurita lui !), dar ca sa vorbim serios, inteleg altceva : c-ati luptat la baioneta pentru treaba asta de se-ntampla, Dvs. si colegii de la procuratura, DNA si alte „…a” ! Ce ziceti, ma-nsel ?!
  Ca sa finalizez, fac si autodenunt la referendum, ca tot se poarta : m-am convins singur sa merg la vot, si m-am si dus, cu masina personala ! Ce ziceti, e infractiune; se pune ?!

  Comentariu de daniel — 22/08/2012 @ 5:18 AM | Răspunde

  • bai dovleac, sper sa fie ultimu!…. nu esti funny de loc, sincer! Imi propusesem sa nu te bag in seama, dar e foarte greu ..esti peste tot. fa-ti si tu blogu’ tau daca iti place sa scrii, aici pari a fi doar un om mic si agitat.

   Comentariu de Gabi — 22/08/2012 @ 2:33 PM | Răspunde

 47. Intrebare de cititor prost , de ce este salvata fotografia cu mama pe un cd ce se numeste ponta-cd-mama dupa cum am copiat mai jos .Aveti CD dedicat lui Ponta ori va este la fel drag ca mama?

  Comentariu de ana — 22/08/2012 @ 11:05 AM | Răspunde

 48. Vasilica, daca tot ai timp sa postezi pe blog atat de des, n-ai putea sa mai dai si pe la CSM? Ca de aia te plateste contribuabilul. Ne-ai putea spune de ce va e frica de Mona Pivniceru?

  Comentariu de Tase — 22/08/2012 @ 2:55 PM | Răspunde

  • Eu mi-am intrerupt concediul si sunt de lunea asta la serviciu zi de zi.

   Comentariu de Cristi — 22/08/2012 @ 10:24 PM | Răspunde

   • La multi ani pt. mama dumneavoastra! Imi pare rau sa va zic dar azi, CSM-ul s+a cam facut de rahat. Nu stiu cum puteti sa pretindeti respect pt. magistrati, cum puteti sa pretindeti sa avem incredere in dumneavoastra, daca institutia din care faceti parte nu are respect nu pt. persoana primului-ministru, ci pt. institutia pe care el o reprezinta.

    Comentariu de Cezar — 22/08/2012 @ 10:41 PM | Răspunde

 49. Domnule judecator, un practicant de arte martiale traditionale nu se comporta ca dumneavoastra… nu cred ca detineti centura neagra (doar in imaginatia dumneavoastra)… daca o detineti va rog sa-mi acceptati provocarea… 3 reprize a cate 3 minute pe regulile Shotokan… astept aici raspunsul dumneavoastra

  Comentariu de gogu vasilica — 22/08/2012 @ 2:56 PM | Răspunde

 50. Domnule Danilet, incep prin a va transmite urarile mele de bine mamei d-voastra alaturi de multa sanatate. In al doilea rand v-as supune atentiei un scurt dialog, intre mine si cineva din afara spatiului mioritic despre acest referendum.
  Cetateanul de-afara: Voi aveti prevazut in Constitutie suspendarea Presedintelui?
  Eu: Da, art. 95 din Constitutia Romaniei care specifica si pasii de urmat intr-o astfel de situatie, iar urmatoarele articole ne arata cine si cum va fi Presedinte interimar, s.a.
  Cetateanul de afara: Aveti reglementat prin lege Referendumul de demitere a Presedinteului?
  Eu: Da. Legea 3 (Legea referendumului, chiar actualizata la zi si culmea si constitutionala).
  Cetateanul de afara: Am inteles ca la referendum scorul a fost de 87 % pentru demitere si 11 % impotriva demiterii. Atunci cum se face ca Presedintele suspendat se intoarce inapoi pe post?
  Eu: Pentru ca a noastra Curte Constitutionala n-a tinut cont de Legea referendumului ci de cea a alegerii Presedointelui.
  Cetateanul de afara: Mai aveti si alte legi? Poate n-ar fi fost rau sa se tina cont de Legea apelor sau de cea a minelor mai stii?!!. Si totusi apropo de cvorum n-ar fi corect oare sa se refaca referendumul iar de data aceasta sa se intample invers (adica cei care au votat pentru demitere sa stea acasa iar cei invocati de Presedinte (11 milioane) sa vina la vot si sa voteze impotriva demiterii. Ce credeti ar aduna Presedintele Basescu 7,4 milioane de voturi?
  Eu: astept ajutorul d-voastra pentru ai da un raspuns cetateanului de afara. Nu roman de afara!!!

  Comentariu de Radu PUICA — 22/08/2012 @ 4:14 PM | Răspunde

  • Vad ca te preocupa mult sedinta CSM. Mai, mai, mai ce justitie oarba si surda avem!!! Reciteste-ti CV-ul si vezi ce obiective nobile ti-ai propus si ce magarii faci. Din comportament esti mai mult karaoke decat karateka fara nici o legatura cu magistratura. Inainte sa stergi din nou mesajul aminteste-ti ca si maine e ozi.

   Comentariu de Radu PUICA — 23/08/2012 @ 9:17 AM | Răspunde

 51. O intrebare:Ce se intampla cu procurorul si judecatorul care efectueaza o arestare preventiva sau,dupa caz,admite propunerea arestarii preventive ? Ma refer in cazul in care inculpatul este achitat sau dosarul nu va mai ajunge in instanta vreodata.Acele zile de arest nu le mai primiste inapoi de la nimeni,nici de la D-zeu.

  Comentariu de cetateanul — 22/08/2012 @ 5:48 PM | Răspunde

  • Vedeti art 504 si urmat Cpp si art 99 din Legea 303/2004.

   Comentariu de Cristi — 22/08/2012 @ 10:11 PM | Răspunde

 52. cum comentati ca un judecator atitudinea tov. aspazia si de asemenea cum vi s-a parut neindeplinirea cvorumului din CSM?
  Vazand-o pe tov. aspazia nu v-a fost rusine ca sunteti colegi? Ca reprezentati amandoi garantul libertatilor? Faptul ca securista ne tine lectii de morala nu va determina sa va fie rusine?
  Dumnezeule cand ati aparut primasi data cu keep walking monica am fost fascinat, am zis ca in sfarsit justitia va fi aparata de cineva. Cata dezamagire!!!!!!!! Cand ma gandesc ca imi pareati fascinant ma face sa mi fie greata, cat de credul am fost…………………….
  Ati citat niste articole din Codul Penal, de acord cu dv, dar faptul ca colegii (am dorit cacofonia) nu au venit la cvorum ce este tovarase, pardon dle. judecator?
  Asa faceti dv dreptate? Ce este mai grav: ca niste oameni politicii fac declaratii impotriva unor sclavi (da procurorii sunt subordonati ierarhic) sau ca o decrepita, securista, moldoveanca, comunista ne invata morala?
  De ce nu va reintoarceti tovarase in vatra dornei? o luati pe tov aspazia si faceti justitie la suseava. Acolo sunteti demzei!

  rusine tovarase pionier!!!!!!!!!!

  PS sunteti o persoana publica, deci exista un risc ca petreserile (sarma bai!!!!!!!) la care mergeti sa va aduca prejudicii de imagine. Daca ati fi ramas la vatra dornei nu va fie teama nu apareati nicaieri. deunazi (sa fie vreo 7 ani) a participat la un chef: dl prim proc al parchetului era in roaba beat ranga, roaba era condusa de soferul parchetului, iar coloana oficiala era condusa de politaiul Costica (asa il cheama saracu) pe post de girofar. Ne-am plimbat cateva zeci de minute prin centrul oraselului.
  Se voiam sa va zic dle judecator: nimeni nu a publicat nimic despre noi (tot oraselu ne-a vazut), pentru ca eram in pronvincie. Deci, daca va deranjeaza ca badea (nici mie nu imi place e adevarat) scrie/publica despre monumentul justitie, mergeti dle judecator inapoi la mamuca, ii spuneti persnal la multi ani si ramaneti dle acolo.

  Multumesc frumos.

  Cu respect,

  Un fost fan

  Comentariu de aciduzzu vasilica ot suseava — 22/08/2012 @ 11:06 PM | Răspunde

  • Regret ca v-am dezamagit. Doar sper ca intr-o buna zi sa recititi postarea mea.

   Comentariu de Cristi — 22/08/2012 @ 11:13 PM | Răspunde

  • multe tâmpenii am văzut în aceste comentarii, în numai 3 zile, din partea a tot felul de acerebrați.
   dar postarea dumneavoastră este remarcabilă.
   chestia cu „[…] moldoveanca […] ne învață morală?!”, de exemplu, este antologică.
   iar porcăria cu „sârma băi” (fără virgulă, pentru că un semidoct nu știe s-o pună), într-un astfel de context, vă descalifică total.
   excesul de semne de exclamare (pe alocuri, e drept) trădează o personalitate exaltată.
   despre desconsiderarea orașelor Suceava și Vatra Dornei nu mai trebuie să spun nimic, fapta „vorbește de la sine”.
   faptul că-i cereți unui membru al CSM care a fost la serviciu socoteală pentru că alții n-au fost, este un exemplu de prostie în stare pură.
   faptul că o atacați pe Aspazia Cojocaru pentru că a respectat legea (și nu pentru situațiile în care n-a respectat-o, situații care au existat) este definitoriu pentru armata de zombies dezvoltată de anumite televiziuni.
   faptele că (1) afirmați că exprimarea „ca colegii” ar fi o cacofonie (fals!) și (2) – mai ales – că acordați o asemenea importanță cacofoniilor sunt definitorii pentru un semidoct.
   la fel și lipsa unui număr mare de virgule din postare.
   faptul că afirmați că subordonații ierarhic ar fi sclavi arată că aveți un nivel cognitiv de grădiniță.
   insinuarea că participarea la petreceri ar fi dezonorantă vă trimite direct în biroul lui Gâdea (Suzana, tovarășe, nu idolul dumneavoastră; mă rog, poate și el, nu-l cunosc prea bine).
   iar faptul că vă legați de viața particulară a cuiva, într-un asemenea context, vă descalifică total.
   nonsensul din fraza de dinainte de șmecherescul și ipocritul „mulțumesc frumos” descrie o logică de repetent în clasa a cincea.
   pe ansamblu, atacul dumneavoastră este un gunoi.
   tot înainte, tovarășe!

   Comentariu de de-a dura lex — 23/08/2012 @ 12:25 AM | Răspunde

  • DE acord. Mai putin cea cu moldovenii. „Ce este mai grav: ca niste oameni politicii fac declaratii impotriva unor sclavi (da procurorii sunt subordonati ierarhic) sau ca o decrepita, securista, moldoveanca, comunista ne invata morala? Decrepiti, securisti, comunisti au fost si sunt in toata Romania nu doar in Moldova. Si nu sunt moldovean, Sunt grec.

   Comentariu de C. Alifanti — 23/08/2012 @ 7:06 AM | Răspunde

 53. e prima data cand intru pe blogul tau. m-ai castigat prin bunul simt si inteligenta. te voi urmari in continuare….

  Comentariu de bravo — 22/08/2012 @ 11:23 PM | Răspunde

 54. Splendid om…

  Comentariu de Luisa — 22/08/2012 @ 11:37 PM | Răspunde

 55. Si o incantare sa va „controlez” azi vocea

  Comentariu de Luisa — 22/08/2012 @ 11:46 PM | Răspunde

 56. Amice, niste carte ai cu siguranta dar nu ai stiut ce sa faci cu ea si mai ales pentru cine.
  Rezolva-ti frustrarile si las-o cu acel costum alb, de-i zice kimono, nu te prinde.
  Oricum, sa spui (ironic desigur) ca cea mai tare chestie este aceia ca Nea Ponta a vorbit despre tine se cheama ca ai timp de pierdut. Ma intreb cand mai ai timp de cartea aia daca tu stai sa postezi.
  Un fost …

  Comentariu de Donnie Brasco za secand — 22/08/2012 @ 11:59 PM | Răspunde

 57. Deci, cum sta treaba pe bune, citind pe sarite ca e TLDR…dejectiile obsesive si micile retusuri subtile si subterfugii cu libertatea si ingradirea care merg mana in mana, astea-s povesti pentru neintarcati.
  Hai sa deslusim pe bune! In realitate, o Libertate garantata, cum este de facto si de jure LIBERTATEA PRESEI nu poate fi ingradita cu nicio lege!!! De ce? ar zice semi doctii care pozeaza in robe violet si care se cred mari cunoscatori ai legii, dar ,,suprize” ,,suprize” emit hotarari ilegale si neconstitutionale; pentru caci Libertatea este deplina in esenta ei si nu poate fi ingradita decat de barierele posibilului nu de frustrari transpuse in legi scrise pe hartie igienica…da filozofez mult dar filozofia este o dezbatere asupra realitatilor de fapt, recte mocirla jegoasa in care traim. Iar faza cu imaginea ca-ti dauneaza imaginea si calomnii, e fix nema pentru ca daca eu ma duc la cineva si-i spun ca x face chestia y dar el il cunoaste bine pe x si stie ce om e nu o sa creada niciodata, in concluzie te judeci degeaba daca esti indeajuns de inapt sa dai pe cineva in judecata pentru daunare de imagine si calomnie.
  Bagati-va mintile in cap!!! Cat despre poze despre persoane publice divulgate la televizor, e o mare vrajeala, au fost luate de pe siteu Y, daca tii asa mult la imaginea ta la ce dracu le pui pe site? Ca si cu facebook, din moment ce esti de acord si semnezi EULA cu acceptul consimtit, la ce dracu te crizezi ca ti-ai pus o poza cand aveai mustata de la sana si acu iti zic toti mustaciosu ca te-au dat la ziar cu open image si save as? Atat de retardati suntem incat nu realizam ca ne sapam groapa singuri? Nu e vina niciunui post care preia de pe internet unde utilizatorul si-a dat acordul liber si a consimtit la publicarea imaginilor cu sine??? Uneori prostia transcede barierele infinitului!!!

  Comentariu de Revolutionary Volumes I, II, III — 23/08/2012 @ 1:40 AM | Răspunde

  • Pai eu am pus pe site si facebook poze actuale si in care arat mai bine. Pozele circulate in rest sunt din urma cu peste 5 ani, din diverse imprejurari private. Pe care nu le-am dat eu nimanui.

   Comentariu de Cristi — 23/08/2012 @ 7:43 AM | Răspunde

   • sfat…sa iti razi si mustata..te-am vazut labe1tv aseara si am vazut ca te-ai tuns.e un pas inainte..zau..esti baiat tanar…de ce tii mustata aia?
    bine…gusturile nu se discuta..dara cand zice atata lume?!?

    Comentariu de geo — 23/08/2012 @ 2:12 PM | Răspunde

    • Pai de tuns sunt de cativa ani buni :)
     CU mustata am o problema: familiei ii place.
     Si am facut destule concedii: tuns pletele, purtat costume..Mustata nu mi-o rad si pace.

     Comentariu de Cristi — 23/08/2012 @ 4:43 PM | Răspunde

   • Corect, perfect de acord, dar din ce am vazut eu cu ochiu meu patrunzator la TV nu erai singur acolo in ipostazele si imprejurarile private, erai recte in compania anumitor indivizi, oameni care fie erau prieteni, cunostinte etc. samd. Ma inclin sa cred ca si ei aveau poze in posesie si s-au gandit sa dispuna dupa bunul plac publicarea lor fara a-ti cere acceptul in prealabil, nu ma refer aici la poza in Kimono, fiecare cu ce sport ii place, fiecare cum ii place sa arate…

    Comentariu de Revolutionary Volumes I, II, III — 25/08/2012 @ 2:46 PM | Răspunde

    • Cred ca faci o confuzie. Faptul ca iti face un prieten o fotografie e una, si faptul ca o TV ti-o publica, e alta.

     Comentariu de Cristi — 26/08/2012 @ 3:52 PM | Răspunde

 58. Felicitari pentru luarea de pozitie si mentinerea unei coloane vertebrale in fata tuturor presiunilor. De mult nu prea mai vad persoane care sa nu se aplece in functie de sfera de influenta care este la mode la un moment dat.
  Cine, stie poate exista speranta si pentru Romania…

  Keep it up,
  Ionutz

  Comentariu de ionutzg — 23/08/2012 @ 2:59 AM | Răspunde

 59. credeti ca asa ceva se poate numi declaratie de avere sau in CSM nu sunteti obligati sa completati corect ?

  http://www.csm1909.ro/declaratii_de_avere/Membrii%20CSM/Danilet%20Vasilica%20Cristi%20(21012011).pdf

  Comentariu de markus — 23/08/2012 @ 6:00 AM | Răspunde

 60. wow…cred ca trebuie sa nu mai particip la concurs…am o gramada de poze si filmulete cu mine dansand pe la petreceri…poze cand faceam topless la mare…si surpriza:imi cam place sa spun oamenilor in fata ce gandesc…si nu pe la spate…
  FELICITARI pentru pozitia luata!

  Comentariu de carmen vl. — 23/08/2012 @ 7:38 AM | Răspunde

 61. va admir,domnule! mult succes!

  Comentariu de simona — 23/08/2012 @ 5:26 PM | Răspunde

 62. Daca dadea cineva cu cacat, scuzati-mi expresia, in cladirea CSM-ului nu cred ca puţea asa rau ca si acuma si nici nu cred ca era asa maro.
  Oarecum ironic, nu credeti, cum a ajuns o institutie care trebuie sa garanteze independenta justitiei sa fie acuzata de partizanat politic?
  Nu spun ca se trage de la dv. dar asta e situatia…
  Nici pana acuma increderea in justitie nu era foarte mare in randul populatiei, dar de acuma inainte sigur creste.

  Comentariu de Mircea Stefan Minea — 23/08/2012 @ 6:32 PM | Răspunde

  • Fiecare sa raspunda pt fapta lui. Eu pot baga mana in foc pt mine ca nu am intrat in jocuri politice si nu fac asa ceva. E ciudat sa iti demonstrezi propria neimplicare.

   Comentariu de Cristi — 23/08/2012 @ 9:18 PM | Răspunde

 63. Din ce stiu eu Badea se ia doar de oamenii care au ceva de spus si care au si curajul sa o faca. Asa ca, intrand in gura lui, nu faceti decat sa vi se ridice cota. Va admir!

  Comentariu de Vlad — 23/08/2012 @ 9:32 PM | Răspunde

 64. La valoarea pe care o aveti, nu vad de ce v-ati cobori la nivelul unui lingau ca badea & co…
  sa ne traiti, pt ca avem nevoie de dvs!

  Comentariu de Ramona — 24/08/2012 @ 5:23 PM | Răspunde

 65. Comentariile de pe blogul asta par un cor al laudatorilor.Erau mari sperante in CSM/ul ales acum doi ani – dintre baietii simpatici de pe forum, injurati acum la greu tot acolo, „baieti” platiti cu suta si ceva de milioane vechi, cu locuinte de serviciu, cu masinute – tot de serviciu – bunicele. Ca in schimb contribuabilul – care va plateste confortul – primeste doar niste talpi procedurale, asta nu conteaza.Dar ce conteaza pentru basisti ?

  Comentariu de Andrei — 24/08/2012 @ 10:18 PM | Răspunde

  • Probabil nu ati citit toate comentariile. Dar am uitat sa va spun ca aici nu se face politica.

   Comentariu de Cristi — 25/08/2012 @ 9:42 AM | Răspunde

 66. Va respect. Oameni ca dumneavoastra trebuie sa conduca Romania. Nu va mai pierdeti timpul aiurea, pomenind nume cum ar fi cel al o(cenzurat…) Mircea Badea. Nu sunt implicat politic,si dispretuiesc in aceeasi masura nesimtirea j(cenzurat) ca Udrea, EBA,Oltean,Videanu la fel cum dispretuiesc lipsa de creier si/sau bun simt a celor ca Ponta,Crin,Nastase,Iliescu,Sova,Voiculescu etc. Va asigur ca suntem multi si toti va sustinem. Sorin C

  Comentariu de Sorin Ciobanu — 26/08/2012 @ 12:35 PM | Răspunde

 67. La multi ani si multa, multa sanatate in Noul An 2013, domnule Danilet !

  Comentariu de panda1949 — 31/12/2012 @ 7:16 PM | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: