CRISTI DANILEŢ – judecător

08/04/2015

Admitere INM si magistratura 2015: aparitii editoriale

Filed under: 0. NOUTATI,admitere — Cristi Danilet @ 4:56 PM

Dupa succesul inregistrat in anii trecuti cu ghidurile ce contin teste si descrieri ale probelor 1 (verificarea cunostintelor juridice) si 3 (interviul), revin in acest an cu noi editii ce contin teste noi, explicatii noi si instrumente legislative noi. Ca o noutate, ghidul pentru proba 1 contine tabele cuprinzand toate deciziile de admitere a exceptiilor de neconstitutionalitate pronuntate de  CCR, respectiv deciziile pronuntate in interesul legii si pentru dezlegarea unor chestiuni de drept pronuntate de ICCJ, adoptate in materie penala pana la zi.

Comenziile pot fi facute online AICI si AICI

proba1   proba3

 

 

S-a republicat Noul Cod de procedura civila. Il puteti descarca de AICI

Reclame

4 comentarii »

  1. Buna ziua, domnule judecator! Conditia celor cinci ani vechime in profesii juridice, obligatorie la inscrierea pentru concursul de admitere in magistratura, se considera si se recunoaste in cazul unui avocat cu cinci ani vechime in Baroul paralel cunoscut sub numele Baroul Bota? Cu multumiri, M.B

    Comentariu de Mihaela B. — 10/04/2015 @ 11:52 AM | Răspunde

  2. Buna ziua domnule judecator. Va rog frumos sa ma lamuriti, daca se poate, intr-o problema, voi incerca sa fiu cat mai succinta. Lucrez ca grefier de tribunal incepand din august 2010, iar in anul 2011 am absolvit Facultatea de Stiinte Juridice. As putea participa anul viitor la examenul de admitere directa in magistratura, desi am fost incadrata ca grefier cu studii superioare juridice abia in iunie 2012? Mai exact, de cand se calculeaza termenul de „5 ani” la care se face referire in cuprinsul art.2 din Hotărârea nr. 279/5 aprilie 2012 a Plenului CSM, de la data efectiva a angajarii ca grefier sau de la data incadrarii ca grefier cu studii superioare? Va multumesc, o zi buna!

    Comentariu de P.M. — 21/08/2015 @ 12:27 PM | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: