CRISTI DANILEŢ – judecător

05/07/2015

La multi ani Justitiei romane! – 5 iul 2015

Filed under: 0. NOUTATI — Cristi Danilet @ 7:18 PM

themisAstăzi sărbătorim Ziua Justiţiei, iniţiată în 1994. Este o zi în care gândul nostru bun se îndreaptă către cei care înfăptuiesc actul de justiție şi cei care contribuie la aceasta.

La mulţi ani judecătorilor şi mulţumiri pentru activitatea depusă în ultimul an! Felicitări pentru aplicarea fermă a legii cu scopul de a apăra drepturile omului și de a restabili ordinea de drept!

La mulţi ani procurorilor şi mulţumiri pentru activitatea de descoperire a infracțiunilor și identificarea făptuitorilor! La mulţi ani poliției române, care prin activitatea desfășurată de lucrătorii de poliție judiciară, contribuie la prevenirea și combaterea infracționalității!

La mulţi ani avocaților din România, parteneri în înfăptuirea actului de justiție și un suport de nădejde pentru magistrați mai ales în aplicarea noii legislații!

Mulțumim magistraţilor asistenţi de la curtea supremă şi asistenţilor judiciari din completele specializate în dreptul muncii pentru sprijinul judecătorilor! Mulţumim grefierilor şi întregului personal auxiliar și conex din instanțe și parchete, fără de care activitatea magistraților nu s-ar putea desfășura în condiții eficiente!

Mulțumim, de asemenea, mediatorilor, a căror profesie are un viitor sigur!

La mulţi ani consilierilor de probațiune din Direcţia Naţională de Probaţiune şi felicitări consilierilor de integritate din cadrul Agenţiei Naţionale de Integritate pentru activitatea depusă!

Felicitări notarilor publici şi executorilor judecătorești! La mulţi ani consilierilor juridici și consilierilor de proprietate intelectuală pentru activitatea desfășurată în aplicarea legii! Mulțumim experților judiciari, practicienilor în insolvență, traducătorilor și interpreților, pentru sprijinul lor în soluționarea cauzelor.

Mulțumim demnitarilor și personalului din cadrul Parlamentului, CSM, Ministerului Justiției și Ministerului Public, pentru deciziile luate și suportul legislativ şi tehnic asigurat în organizarea și funcționarea sistemului judiciar.

Mulțumim profesorilor de la facultățile de drept pentru activitatea meritorie depusă în pregătirea viitorilor profesioniști! Mult succes celor care în acest an vor susține conscursul de admitere la INM și de intrare în magistratură!

Reclame

4 comentarii »

 1. La multi ani judecatorilor si procurorilor care sunt cinstiti, pregatiti si demni pentru aceasta profesiune, din pacate inca prea putini.

  De 25 de ani, o mare parte dintre judecatori din Corpul Judecatorilor au participat la Marele Jaf al Romaniei. Acest corp nu a fost curatat, ci imbogatit cu “tinere” judecatoare fara nici o morala. Daca sa ajuns ca un sigur individ sa intre in posesia a peste 100 de milioane de euro, este foarte grav. La nivelul intregii tari pe parcursul a 25 de ani sau furat sute de miliarde de euro. Acesti mafioti nu puteau sa-si acorde singuri acesti bani, decat dupa ce s-au pronuntat administrativ si prin sentinte, cei care lucreaza in administratie si judecatorii din instante. Inca o mare parte din Corpul Judecatorilor este plin, majoritatea judecatoare, de “magistrate” care au judecat cum au vrut, cum au avut chef, cum li sa indicat, etc. Mai mult, unele au ajuns si la CSM. Romania este intr-un proces de curatare numai la varful politicului si sunt tintiti numai unii, pretinsi oameni de afaceri.

  Comentariu de Un cetatean furat! — 05/07/2015 @ 8:59 PM | Răspunde

 2. La mulți ani şi dvs., domnule judecător!
  Felicitări şi mulţumiri pentru activitatea depusă, pentru tot ceea ce faceți pentru pregătirea unui viitor mai bun copiilor noștri!
  Cu respect, Sorescu Chira

  Comentariu de Sorescu Chira — 05/07/2015 @ 9:22 PM | Răspunde

 3. ZIUA JUSTITIEI – LACRIMI SI COSMAR INTR-O TARA EUROPEANA! INFIRMA IN CARJE DE 18 ANI – EXPOZITIE MANIFEST INEDITA LA DOMICILIU IMPOTRIVA ABUZURILOR SI DEGRADARII CONDITIEI UMANE IN JUSTITIE.
  Pentru mine ca justitiabil este ‘ziua injustitiei’. Justitia mi-a distrus viata mai rau decat accidentul rutier in urma caruia sunt infirma de 18 ani, calcandu-mi in picioare demnitatea, tranformandu-ma intr-un gunoi uma, un emigrant in propria tara. Pentru a sustine cele afirmate va pot pune la dispozitie peste 50 de articole aparute pe parcursul anilor in toate cotidiienele centrale care scot in evidenta coruptia si abuzurile in actul de justitie ce a transformat un accident rutier stupid intr-un act de justitie si mai stupid in malaxorul justitiei generand zci de procese atat penale cat si civile. Articolele scot in evidenta si actiunile de protest in premiera organizate personal sau impreuna cu multe alte victime ale accidentelor rutiere devenite si victime ale justitiei in procese umilitoare inechitabile pe care le-am cunoscut prin salile de judecata. Cazul ”Cornelia Galavan” a fost mediatizat facand subiectul si mai multor reportaje tv, nu numai pentru ca a reusit singura, infirma in carje sa aduca in fata instantei de judecata primul expert tehnic-auto condamnat pentru expertiza fasa ascunsa de procurori pentru musamalizarea dosarului, ci si pentru implicarea civica oganizata in premiera in Romania prin initierea si organizarea anuala din 2001 in Piata Universitatii a proiectului ‘Lacrima Rutiera’. Proiectul pe langa comemorarea victimelor traficului rutier militeaza printre altele si pentru o justitie reala echitabila si umana de nivel european unde valoarea omului este apreciata chiar daca acesta are doar calitatea de ”simplu cetatean”. Protestele mele oficiale impotriva abuzurilor comise in mod paradoxal in actul de justitie au avut loc in fata Guvernului Romaniei, Ministerului de Justitie, Consiliului Superior al Magistraturii si al Ministerului Public, primind raspunsuri formale chiar jignitoare.Pentru sustinerea celor afirmate va pot pune la dispozitie arhiva cu zeci de dosare precum si cele 50 de ziare care au publicat subiecte ca ” S-a facut de ras ca procuror, dar a fost promovat sef la DNA” (RL), ”Cornelia Galavan femeia in carje care a invins sistemul”, (JN), ”Expertul m-a facut din victima, vinovata!” (CLICK), ”Lovita de masina, jefuita de autoritati” (EVZ) sau ”Lacrima sotilor Galavan aprinde candele pe sosele” (ADEVARUL). Toate acestea putand face parte dintr-o expozitie manifest la sediile institutiilor statului abilitate in actul de justitie asa cum au fost expuse in 2001 la sala Arcub din Bucuresti fiind mentiunata in articolul ”Expozitia nedreptatii” (JN) avand-ul ca autor pe cunoscutul publicist Viorel Ilisoi. IN MOD PARADOXAL JUSTITIA MI-A DISTRUS VIATA MAI RAU DECAT ACCIDENTUL PROPRIUZIS !

  Comentariu de Cornelia Galavan — 06/07/2015 @ 11:08 AM | Răspunde

  • Doamna, regret tragedia prin care ati trecut. Ce stiu sigur este ca CSM exista ca organism independent din sept 2004. Cat priveste articolele scrise in presa ele nu au, dpdv juridic, niciun efect.

   Comentariu de Cristi D — 07/07/2015 @ 4:25 PM | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: