CRISTI DANILEŢ – judecător

02/07/2017

Ziua Justitiei Romane 2017

Filed under: 1. EXPLICATIE — Cristi Danilet @ 11:26 AM

Ziua Justiției, instituită prin HG 364/1994, se sărbătorește anual în România în prima duminică a lunii iulie.
LA MULȚI ANI judecătorilor și magistraților-asistenți integri, procurorilor imparțiali, polițiștilor curajoși, asistenților judiciari obiectivi, avocaților și consilierilor juridici de bună-credință, grefierilor harnici, experților profesioniști, mediatorilor împăciuitori, inspectorilor de integritate fermi, consilierilor de probațiune vigilenți, funcționarilor din penitenciare corecți, studenților care ne vor deveni colegi, profesorilor noștri de drept care ne-au pregătit!

5 comentarii »

 1. La multi ani! Sanatate ca-i mai buna decat toate !!!
  Luciditate, spirit civic, integritate, rabdare constructiva, respect fata de valorile reale ce trebuiesc protejate prin insasi deciziile magistratilor … si nu in ultimul rand … puterea de a spune NU denaturarii ADEVARULUI.
  Respect pentru cei care s-au incadrat pana acum in aceasta scurta lista (cerintele societatii fata de magistrati sunt infinit mai multe… unele corecte… unele aberante…) si respect pentru cei ce vor respecta OMUL CARE NICIODATA NU A FOST INCULPAT.

  Comentariu de viorel — 02/07/2017 @ 2:14 PM | Răspunde

  • Si George Balan a fost inculpat dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i fie rusine de ceva. Si Marcel Tundrea a fost inculpat si condamnat dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i fie rusine. RUSINE MARE trebuie sa le fie unor DERBEDEI care i-au adus in situatiile nenorocite care le-au distrus viata. Iar ca cei doi mai sunt o multime. Asa ca, hai sictir cu „luciditatea, spiritul civic…..”. si mai ales cu „respectul” fata de „omul care niciodata nu a fost inculpat”. Stiu ca Danilet are ceva alergie cand aude de Georgica Balan. Sa nu uite sa stearga mesajul.

   Comentariu de andrei — 20/07/2017 @ 1:59 PM | Răspunde

 2. Cu ocazia „zilei” cu siguranta ca unii din „sarbatoriti” au baut bine si coresponzator evenimentului fie prin crasme ( deh….la „socializare” ) fie direct la sediu. Ca asa se obisnuieste. Iar Danilet a fost ocupat si a mai sters din mesaje…….din alea care-l zgaraie. Alooooo !!!!!!…..ce esti dom’le asa nervos cand auzi de Balan ? Nu de cal….de procuror ! Fostul, sigur. Te apasa ceva ? Si de ce stergi raspunsurile la „viorel” ? Ti-e rau , greata, ceva ?

  Comentariu de Vasile — 25/07/2017 @ 6:15 PM | Răspunde

  • Nene, nu citesc toate prostiile intr-o zi. La unele – de ex ale matale- le dau drumul sa le vada publicul cu ceva intarziere. Deh, activitatea multa…

   Comentariu de Cristi Danilet — 06/08/2017 @ 12:06 PM | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: