CRISTI DANILEŢ – judecător

04/02/2018

Doza de educatie juridica

Filed under: dr.omului,educatie,EDUIURIS — Cristi Danilet @ 5:44 PM
Tags: , ,

Suferi de încălcarea drepturilor? Te-ai molipsit de civism scăzut? Nu știu cum să reacționezi legal? Atunci îți recomandăm medicamentul „Educație juridică”. Are un conținut bogat în drepturi, lege și justiție. Este un produs EDUIURIS, fabricat de VeDemJust.

Fii atent: terapia durează mult timp, dar este gratuită. Pastilele se administrează câte una de trei ori pe săptămână. Tu doar trebuie să ne urmărești pe conturile de Facebook, Instagram și Twitter. Acolo vei afla tot ce trebuie să știi pentru ca tratamentul să dea roade. Prima doză se administrează luni seara, în data de 5 februarie 2018. Vindecarea este garantată.

Acest medicament se eliberează fără prescripție medicală. Dacă apar manifestări neplăcute adresați-vă membrilor VeDemJust pe contul creat special pentru discuții. 

i-ati doza

4 comentarii »

  1. Nu sufar, dar suport. In trecut, poate stiti, m-am bucurat de atentia deosebita a unor persoane foarte importante si influente (chiar si acum, numai ca erau doua, a ramas numai una, cealalta, plecata pe cale naturala… mereu avem cupluri de trista amintire). Acum am ramas sa ma framant ca nu pot sa aflu raspunsuri la intrebari, pe care le pun si mi le pun, dar profesionistii nu pot sa ma lamureasca. Ma bucur ca voi citi ceea ce ne veti trimite, poate, ceva mai tarziu voi afla cum se poate ca o hotarare, doua sa incalce un art. din constitutie, sau cum se poate ca sa fii obligat sa respecti o hotarare nelegala, daca nu ai contestat-o in termen de 45 de zile…adica, daca ai rabdare sa astepti, orice devine legal! cam incurcata…asa ca, ma voi bucura ca v-ati gandit si la noi, dupa treaba buna pe care ati facut-o cu elevii si tinerii. Va multumesc din nou.

    Comentariu de skinnz — 04/02/2018 @ 6:35 PM | Răspunde

  2. Buna seara,poate cu aceasta ocazie ,ne veti explica (daca exista o explicatie logica)cum unii judecatori dau un verdict ,care se va aplica peste doi ani (vezi cazul Piedone),daca se va mai aplica,depinde de ce regim va fi la momentul acela.

    Comentariu de Buzea Lucica — 06/02/2018 @ 8:53 PM | Răspunde

  3. Oare : să le trebuiască românilor ceva tratament pentru că Senatul a adoptat proiectul de lege privind înfiinţarea unui liceu maghiar la Târgu Mureş, călcând în picioare o hotărâre judecătorească definitivă ?! Sau doar Senatului ? Cui îi mai folosește o hotărâre judecătorească definitivă din Țara Românească ? Ce rost să mai aibă-n viitor o hotărâre judecătorească definitivă ?!

    Comentariu de Ion — 08/02/2018 @ 6:07 AM | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: