CRISTI DANILEŢ – judecător

26/06/2013

Start concurs admitere 2013

Filed under: admitere — Cristi Danilet @ 3:06 PM

INMIeri s-au anuntat organizarea concursului de admitere in sistemul juridic de anul acesta. Vor fi doua concursuri organizate simultan: unul de admitere la INM pentru 200 posturi de auditori de justitie si unul de admitere directa in magistratura pentru 70 posturi de judecator.

Dosarele de inscriere se depun pana pe 16 iulie, iar cei care sustin licenta dupa aceasta data pot depune la dosar adeverinta de licenta pana la 7 august 2013. Taxa de inscriere este 400 lei. Prima proba de verificare a cunostintelor juridice are loc pe 25 august, a doua proba de verificare a rationamentului logic pe 8 septembrie, iar proba de interviu va avea loc pe 20-30 sept pentru INM si pe 1-9 oct pentru admitere directa. Ulterior concursului vor avea loc examinarea medicala, verificarea aptitudinii psihologice si verificarea conditiei bunei reputatii.

Atentie, tematica celor doua concursuri este diferita la materia drept procesual civil, in rest e comuna.

Alte raspunsuri la intrebarile pe care le puteti avea in legatura cu cele doua concursuri le puteti gasi in Ghidul de admitere de anul acesta despre care am dat un interviu si pe care il puteti procura in format print, e-pub sau pdf.

Succes tuturor candidatilor! Fie ca cei mai buni dintre voi sa ne devina colegi in magistratura, elita lumii juridice!

66 comentarii »

  1. multumim mult d-le judecator!

    Comentariu de alexandru — 26/06/2013 @ 3:40 PM | Răspunde

  2. Buna ziua,
    o rugaminte am si eu la dvs. anul acesta doresc sa-mi depun dosarul pentru sustinerea examenului de admitere in INM insa adeverinta mea provizorie este valabila pana la data de 1 august 2013 atunci cand mi se va elibera , sper, diploma de licenta de la facultate. Voi avea probleme, gen respingerea dosarului dat fiind faptul ca verificarea acestora se face pana pe 8 august, iar pana atunci mie imi expira adeverinta, tinand cont ca intre 25 iunie-16 iulie cand se depun dosarele ea este inca valabila? aceeasi problema o am acum si cu cazierul fiscal, care este valabil 30 de zile de la data emiterii iar eu azi l-am eliberat. Iarasi intervine acea perioada de verificare cand nu va mai fi valabil?

    Comentariu de daniella90 — 27/06/2013 @ 9:31 AM | Răspunde

    • La data depunerii dosarului, actele trebuie sa fie valabile. Daca unele expira, veti fi cautati de CSM sa le completati/rectificati in timp util.

      Comentariu de Cristi D — 27/06/2013 @ 9:42 AM | Răspunde

  3. Multumim !

    Comentariu de andreea — 27/06/2013 @ 9:52 AM | Răspunde

  4. Buna ziua, ……… intrebarea mea este referitoare la perioada de suspendare pentru maternitate. Este suficient sa depun deciziile de la barou de unde rezulta perioada in care am fost suspendata din profesia de avocat pentru motivul aratat sau este nevoie si de completarea declaratiei privind eventualele intreruperi in activitate? Termenul de intrerupere a activitatii are in vedere si alte aspecte in afara suspendarii?

    Pentru dovedirea perioadei in care am profesat ca si avocat sunt suficiente deciziile de la barou sau este necesara si o adeverinta ?
    Multumesc

    Comentariu de ionela — 27/06/2013 @ 10:56 AM | Răspunde

    • Maternitatea/ingrijirea copilului nu afecteaza cursul vechimii in functia de specialitate. Intreruperile din activitatea vizeaza orice alte motive (ex, investigatie penala, plecare in armata, suspendarea disciplinara din functie, suspendare avocat pt neplata taxelor).
      Nu sunt suficiente decizia Baroului de înscriere în evidențele baroului ca avocat stagiar și nici decizia prin care s-a acordat titlul profesional de avocat definitiv și a fost înscrisă în Tabloul avocaților definitivi. Prin aceste acte nu se probează vechimea în specialitate juridică. Pentru a face dovada exercitării neîntrerupte a profesiei pe perioada de minim 5 ani, care curge de la data înscrierii în Tablou, este nevoie de o adeverință în acest sens emisă de conducerea baroului pe baza propriilor evidențe

      Comentariu de Cristi D — 27/06/2013 @ 11:36 AM | Răspunde

      • Multumesc mult pentru informatie.

        Comentariu de ionela — 28/06/2013 @ 2:33 PM | Răspunde

  5. multumesc mult pentru raspuns. o zi placuta!

    Comentariu de daniella90 — 27/06/2013 @ 11:41 AM | Răspunde

  6. Multumim,domnule judecator!Doamne ajuta!

    Comentariu de Mariana Stoica — 27/06/2013 @ 2:14 PM | Răspunde

  7. Buna ziua. Am observat ca mai sus este mentionat ca tematica celor doua concursuri este comuna, mai putin la procesual civil. Dar totusi in tematica de la INM nu sunt trecute institutiile din dreptul familiei care apar in cea de la admitere in magistratura. Ma aflu eu intr-o eroare? va rog sa ma lamuriti.

    Multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru noi!

    Comentariu de klaudia — 27/06/2013 @ 6:34 PM | Răspunde

  8. Multumesc frumos pentru raspuns!

    Comentariu de klaudia — 28/06/2013 @ 6:01 AM | Răspunde

  9. Buna ziua domnule judecator! Va retin atentia cu o intrebare, in masura in care puteti si doriti sa-mi raspundeti. Incep sa ma pregatesc pt admiterea la INM 2015 si as dori sa fac un abonament la Buletinul Casatiei, avand in vedere faptul ca, din cate am inteles, vor fi spete din jurisprudenta. Intrebarea mea este daca spetele sunt din jurisprudenta anului in care se sustine concursul sau si din anii precedenti? Si daca e a doua varianta, ar trebui sa ma abonez de acum? Multumesc anticipat pt raspuns. Cu stima!

    Comentariu de Ligia — 30/06/2013 @ 7:46 AM | Răspunde

    • Dupa ce imi spuneti de unde ati inteles ca s-ar da spete, am sa va raspund si eu.

      Comentariu de Cristi D — 01/07/2013 @ 4:48 PM | Răspunde

      • Am citit blogul fostului auditor Victor Constantinescu, care recomanda jurisprudenta ICCJ.

        Comentariu de Ligia — 01/07/2013 @ 5:36 PM | Răspunde

        • Aha. Pai exista doua solutii: fie il intrebati pe el, fie cititi legea si regulamentul. Eu va spun ca nu se dau spete la concurs. Ah, ca se dau intrebari care pot face apel la jurisprudenta, e adevarat. In orice caz, jurisprudenta ICCJ relevanta este cea publicata in Culegerile de decizii din 1990 incoace.

          Comentariu de Cristi D — 01/07/2013 @ 5:43 PM | Răspunde

          • E adevarat. Imi cer scuze. Exprimarea mea nu a fost cea corecta. Multumesc pentru raspuns. O seara placuta va doresc!

            Comentariu de Ligia — 01/07/2013 @ 5:45 PM | Răspunde

  10. Buna seara d-le judecator,
    Va rog frumos sa imi spuneti: declaratia privind eventualele intreruperi in activitate trebuie autentificata? Multumesc

    Comentariu de Plevit Anamaria — 30/06/2013 @ 8:58 PM | Răspunde

    • Regulamentul spune `declaratie pe proprie raspundere`, deci nu trebuie neaparat autentificata.

      Comentariu de Cristi D — 01/07/2013 @ 4:47 PM | Răspunde

  11. D-le judecator, ptr. concursul de admitere in magistratura se pot depune dosarele si la Parchetele de pe lângă Tribunal, sau numai la Tribunal? (luand in considerare faptul ca sunt scoase la concurs locuri numai ptr. instante). Din anunt nu rezulta explicit acest lucru. Multumesc anticipat ptr. Raspuns. NC

    Comentariu de NC — 01/07/2013 @ 4:24 PM | Răspunde

    • Nu conteaza unde depuneti. Pt siguranta, depuneti doar la instanta.

      Comentariu de Cristi D — 01/07/2013 @ 4:45 PM | Răspunde

  12. Buna ziua, Am inteles din raspunsul dvs. domnule judecator ca, pentru a dovedi vechimea am nevoie de o adeverinta de la barou in care sa fie mentionat faptul ca am exercitat profesia neintrerupt timp de 5 ani, de la data inscrierii pe tablou. Am solicitat un asemenea act, insa, mi s-a comunicat ca in adeverinta nu se va putea mentiona faptul ca am exercitat profesia neintrerupt 5 ani (01.02.2008 – prezent) deoarece in aceasta perioada am fost suspendata 1 an, fiind in concediul de materintate, iar baroul considera ca acel an nu reprezinta vechime in specialitate. In conditiile in care adeverinta nu va indica in mod expres faptul ca am exercitat neintrerupt profesia de avocat timp de 5 ani, exista posibilitatea ca aceasta sa nu fie avuta in vedere la analiza dosarului?
    De asemenea, mentionez ca, anterior intrarii in barou, am fost angajata ca si consilier juridic aproximativ 2 ani, insa, intre data incetarii contractului de munca si data inscrierii pe tabloul avocatilor a fost o perioada de aproximativ o luna (care inteleg ca reprezinta o cauza de intrerupere) In aceste conditii, perioada de timp in care am exercitat profesia de consilier juridic poate fi luata in calcul la stabilirea vechimii?

    Va multumesc si sper sa nu va mai stresez cu intrebari de acest gen…

    Comentariu de ionela — 02/07/2013 @ 3:38 PM | Răspunde

    • Regret ca nu cititi nici legea, nici regulamentul, nici macar sfaturile mele pe care le dau aici de doi ani de zile, cuprinse si in doua Ghiduri publicate pana acum: vechimea o stabileste CSM, nu Baroul; (din pacate dupa parerea mea) concediul pt ingrijire copil se incadreaza in cei 5 ani; din cei 5 ani face parto orice perioada de exercitare a functiilor din art. 33 Legea 303, chiar daca sunt pauze intre ele.
      Deci, nu aveti probleme. Succes!

      Comentariu de Cristi D — 02/07/2013 @ 4:53 PM | Răspunde

      • multumesc inca o data….

        Comentariu de ionela — 02/07/2013 @ 6:54 PM | Răspunde

  13. Buna ziua domnule judecator. Am impozitul la masina neplatit de 3 ani si o amenda in debit la primarie, luata pe RATB in urma cu un an si jumatate. Marturisesc ca nici nu am de gand sa le platesc. As vrea sa stiu daca voi fi respins la proba de buna reputatie pe aceste motive ( in cazul ca voi trece celelalte probe pana acolo). Va multumesc si va port un deosebit respect

    Comentariu de Sorin — 07/07/2013 @ 11:54 PM | Răspunde

  14. Buna ziua, domnule Danilet. As dori sa va adresez o intrebare. In ipoteza in care m-am inscris la examenul de admitere la INM, dar as dori sa ma retrag, mi-as putea retrage dosarul acum(si implicit sa mi se restituie taxa de inscriere), direct de la Tribunalul la care m-am inscris, sau trebuie sa astept ca dosarul sa fie predat comisiei de admitere si sa adresez Directie resurse umane si organizare din cadrul CSM o cerere de restituire?

    Imi cer scuze ca v-am deranjat cu o intrebare care poate parea banala.

    Comentariu de drf — 10/07/2013 @ 11:08 PM | Răspunde

  15. Stiu ca asa e legal, dar platindu-le, banii mei vor deveni bani publici. Si ce se intampla cu banii publici? Ei sunt praduiti de diversele sleahte politice (autoritati publice + clienti politici, chipurile ,,oameni de afaceri”). E adevarat ca o mica parte (ce mai ramane dupa ce paraduiesc astia) sunt folositi pentru plata serviciilor publice, dar eu nu vreau sa contribui in nici un mod la activitatea de praduire despre care am spus mai inainte. Deci dupa cum vedeti eu am intentii bune, nu sunt un element antisocial, asa ca ar trebui sa trec proba.

    Comentariu de Sorin — 10/07/2013 @ 11:08 PM | Răspunde

    • Sper sa nu fie o problema limbajul folosit, dar cred ca ilustreaza cel mai bine realitatea. Numai din respect pentru sfatul dumneavoastra le voi plati totusi

      Comentariu de Sorin — 10/07/2013 @ 11:20 PM | Răspunde

  16. Buna ziua. Examenul din 25 august la ce ora va avea loc?

    Comentariu de alina — 11/07/2013 @ 1:01 PM | Răspunde

  17. e adevarat k se poate depune adeverinta provizorie pana pe 5 august cu conditia ca dosarul sa fie depus la timp? va intreb pt k cei de tribunal nu stiau nimic

    Comentariu de Andrei Andrei — 11/07/2013 @ 4:16 PM | Răspunde

  18. Buna seara. Prin ce document a decis CSM la data de 14 iunie ca adeverinta provizorie de absolvire a facultatii poate fi de depusa pana pe data de 7 august cu conditia ca dosarul sa fie depus la timp, respectiv 16 iulie 2013.

    Va intreb pentru ca astazi m-am ,,izbit” de refuzul grefierei de la un parchet de pe langa tribunal de a-mi primi dosarul pe motiv ca nu am inca adeverinta provizorie pe care probabil o voi primi dupa data de 16 iulie.

    As vrea sa prezint acea decizie a CSM de pe 14 iunie privind acest aspect si grefierei care se ocupa cu primirea dosarelor pentru ca la acel nivel nu se stie nimic despre asta, dar nu reusesc sa gasesc documentul respectiv pe site-ul CSM.

    Va rog respectuos sa ma ajutati in sensul celor mai sus expuse.

    Va multumesc anticipat.

    Comentariu de iulian p. — 11/07/2013 @ 7:47 PM | Răspunde

    • Nimeni nu poate refuza primirea dosarului. Doar CSM decide. Vedeti ordinea de zi solutionata de pe 14 iunie. Documentul e oficial.

      Comentariu de Cristi D — 12/07/2013 @ 7:14 PM | Răspunde

    • Pt cei care nu aveti inca adeverinte sau diplome, si sustineti anul acesta licenta: depuneti cererea de inscriere la tribunal/parchet tribunal si trimiteti adeverinta la CSM pana la 7 august.
      Temei: art. 7 din Hot CSM 615/2013 http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/01_07_2013__56585_ro.PDF

      Comentariu de Cristi D — 15/07/2013 @ 11:04 AM | Răspunde

      • Buna ziua. Multumesc pentru clarificarea situatiei privind adeverinta provizorie a absolventilor de drept de anul acesta. Pe site-ul CSM, data cand a fost solutionata ordinea de zi privind acest aspect era de 04 iunie la punctul 44 si nu de 14 iunie, cauza din care nu reuseam sa identific problema.

        Multumesc din nou, cred ca acum sunt ,,lamuriti” toti absolventii de anul acesta care incearca admiterea la INM si carora le urez mult succes.

        Comentariu de iulian p. — 15/07/2013 @ 3:56 PM | Răspunde

  19. Buna ziua. suspendarea avocatului pentru neplata taxelor este o piedica in stabilirea bunei reputatii?
    Eu mi-am luat un angajament de plata pe o suma restanta la CAAV, iar baroul conditioneaza in mod absurd actul administrativ de emitere a adeverintei de vechime neintrerupta de plata unui debit mai mare decat cel calculat de mine – si cu care eu am declarat ca nu sunt de acord.. Vazand ca intentionez sa intru in magitratura, baroul ameninta cu suspendarea daca nu achit suma calculata de ei si, pana la data limita de depunere a dosarului, responsabilii de acolo se declara indisponibili pentru solutionarea amiabila. Ar putea fi aceast tip de suspendare o piedica in constatarea indeplinirii conditiei de buna reputatie? – in regulament referinta e generala „sanctiuni disciplinare in alte profesii”, iar pe blogul acesta s-au utilizat in termeni diferiti „suspendarea disciplinara” si „suspendarea pentru neplata”, desi conform statutului avocatilor, neplata are sanctiunea disciplinara a suspendarii. Alte sanctiuni/probleme chiar nu am, va rog, ma puteti lamuri in aceasta privinta? Multumesc anticipat.

    Comentariu de Monica Moise — 12/07/2013 @ 11:21 AM | Răspunde

  20. trebuie legalizat si suplimentul la diploma?

    Comentariu de ioana — 12/07/2013 @ 2:55 PM | Răspunde

  21. Buna ziua! Am aceeasi problema la care s-a facut referire la punctele 17-18. Am fost astazi la tribunal pentru a ma inscrie la concursul de admitere din cadrul INM de anul acesta si mi s-a spus ca este absolut necesar sa depun si adeverinta provizorie pentru licenta, document despre care mi s-a comunicat de la facultate ca se va elibera in 1-2 saptamani.
    Am citit raspunsul dvs. de mai sus, dar nu am gasit nimic la sectiunea Ordine de zi > Sedinte ale Plenului CSM pentru data de 14 iunie 2013. Asadar as avea nevoie de locul (respectiv, link-ul) exact unde as putea gasi documentul sau cel putin indicatii pentru a il gasi. Cei de la tribunal nu stiau nimic despre decizia CSM-ului si as vrea sa-l pot prezenta concomitent cu depunerea dosarului.
    Inca un lucru, la momentul intrarii in posesie a adeverintei care va fi procedura pentru a o depune? Deoarece mi s-a spus de catre grefier ca dansii se ocupa de inscriere doar pana pe data de 16 iulie (respectiv, ziua de maine), ulterior fiind exclusiv problema noastra.

    Numai bine!

    Comentariu de Eugen — 15/07/2013 @ 10:22 AM | Răspunde

    • Pt cei care nu aveti inca adeverinte sau diplome, si sustineti anul acesta licenta: depuneti cererea de inscriere la tribunal/parchet tribunal si trimiteti adeverinta la CSM pana la 7 august.
      Temei: art. 7 din Hot CSM 615/2013 http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/01_07_2013__56585_ro.PDF

      Comentariu de Cristi D — 15/07/2013 @ 11:03 AM | Răspunde

      • Multumesc pentru promptitudine! Referitor la a doua intrebare, pentru cei din provincie care se afla in aceasta situatie, va trebui fie sa inmanam personal adeverinta la tribunalul/parchetul unde am depus dosarul de inscriere, fie sa ne prezentam la sediul CSM-ului din Bucuresti sau o putem trimite si altfel, spre exemplu, o putem scana si transmite la o adresa anume de mail, ori prin fax sau printr-o firma de curierat?

        Comentariu de Eugen — 15/07/2013 @ 1:44 PM | Răspunde

        • O trimiteti prin curier.

          Comentariu de Cristi D — 15/07/2013 @ 2:31 PM | Răspunde

          • Multumesc din nou pentru raspuns! Scuzati-mi insistenta, dar as mai avea o intrebare, stiti cumva care este adresa exacta unde trebuie trimisa adeverinta? Pe site-ul CSM-ului, la sectiunea „Contact”, am gasit: Bucureşti, Calea Plevnei nr. 141B, sector 6, cod poştal: 060011, insa nu stiu daca aceasta este cea care trebuie trecuta in dreptul destinatarului, fiind poate necesar sa specific un departament anume sau un birou din cadrul institutiei.

            Comentariu de Eugen — 16/07/2013 @ 6:23 PM | Răspunde

  22. Domnule judecator, va supun atentiei o problema legata de verificarea bunei reputatii. stiu ca pana acolo sunt multe etape dificile de trecut, dar am o problema ce trebuie clarificata. din cate am inteles, singura persoana supusa verificarii este candidatul. totusi, teama de a fi respins este foarte mare. in cazul meu, mama mea, deci ruda de gradul intai, a fost trimisa in judecata pentru fapte de coruptie pe parcursul anului curent. dosarul se afla pe rolul ICCJ, primul termen fiind in luna septembrie, dupa vacanta judecatoreasca. vreau sa stiu daca ma afecteaza acest aspect, in sensul ca daca as fi supus acelei verificari, s-ar extinde chiar si cu titlul de ‘cultura generala’ si asupra ei. mai ales ca este foarte usor de aflat in ce procese si in ce calitate ar fi anumite persoane. Sper ca am reusit sa ma fac inteles.
    va multumesc pentru ajutor. Cu deosebita stima, Ionut.

    Comentariu de Ionut M. — 19/07/2013 @ 5:43 PM | Răspunde

    • Sper ca nu esti fiu de magistrat corupt. Ca atunci, inseamna ca ai o problema viscerală cel putin cu procurorii….

      Comentariu de Cristi D — 21/07/2013 @ 8:14 AM | Răspunde

      • nu sunt fiu de magistrat corupt. si nici de magistrat necorupt. sunt fiul unei persoane care are o problema de ordin legal in momentul de fata. prezumtia de nevinovatie sper ca mai functioneaza. va dati seama ca daca aveam vreo problema cu sistemul judiciar (nu doar cu procurorii care mi-au anchetat mama), ma indreptam spre o alta cariera. plus ca si eu exercit in prezent o profesie tot din sistemul judiciar, dar care evident este inferioara celei de magistrat. am muncit foarte mult ca sa ajung unde sunt si am muncit si mai mult pentru a ma pregati de admitere. nu vreau ca toate eforturile mele sa fie in van. tocmai din cauza asta v-am intrebat daca verificarea respectiva se extinde in privinta mamei mele (despre care sunt convins ca va fi achitata). Ionut M.

        Comentariu de Ionut M. — 21/07/2013 @ 8:58 PM | Răspunde

        • La interviu nu veti avea probleme. Ma intreb insa cum va poate afecta ancheta respectiva a mamei. Indiferent de rezultatul ei…

          Comentariu de Cristi D — 21/07/2013 @ 9:12 PM | Răspunde

          • daca va referiti la psihicul meu si la cum ar putea influenta experienta asta modul meu de gandire, va rog sa ma credeti ca sunt foarte stabil emotional si foarte puternic. am luat totul ca atare, e o incercare prin care mama mea trebuie sa treaca, iar noi ceilalti trebuie sa fim langa ea si sa ii dam putere sa reziste. e o situatie total neplacuta, asta e evident. dar, eu cred in adevar si in dreptate. totul se va sfarsi cu bine.
            ma ingrijoreaza faptul ca nu puteti sa imi raspundeti neechivoc…cred ca totusi ar fi nedrept ca verificarea mea sa fie influentata decisiv de un lucru care nu tine stric de persoana mea.
            deci, va fi afectata buna mea reputatie?
            imi pare rau ca insist, dar sper sa intelegeti situatia in care ma aflu. va multumesc si va stimez. Ionut M.

            Comentariu de Ionut M. — 21/07/2013 @ 11:15 PM | Răspunde

            • Nu.

              Comentariu de Cristi D — 22/07/2013 @ 5:33 PM | Răspunde

              • va multumesc pentru faptul ca m-ati linistit din punctul asta de vedere. Ionut M.

                Comentariu de Ionut M. — 22/07/2013 @ 7:01 PM | Răspunde

  23. Buna ziua!
    O intrebare tehnica legata de contractul de intretinere, asa cum apare reglementat in NCC: se face referire la posibilitatea solicitarii rezolutiunii contractului (ca si la renta viagera, de altfel), ci nu a rezilierii acestuia, desi nu vad acolo decat executare succesiva a contractului. De altfel, masura prevazuta in art. 2263 alin. (5) este una specifica rezilierii, nu rezolutiunii. Care e explicatia? Sigur e o smecherie pe care nu o vad si asta ma intriga!
    Scriu aici, pt ca nu am cu cine sa discut astfel de chestiuni. In acelasi timp, nu am reusit sa accesez si celelalte pagini de comentarii sa vad daca nu cumva s-a discutat problema, asa ca imi cer scuze pt o eventuala repetitie (ca sa vad raspunsul, am activat optiunea de a primi comentariile).
    Multumesc anticipat!

    Comentariu de culai — 29/07/2013 @ 9:50 AM | Răspunde

    • Nu, nu am discutat aici aceasta problema. Si, sincer, nici nu vad de ce am discuta-o. Exista pe piata atatea surse de informatii…

      Comentariu de Cristi D — 29/07/2013 @ 10:08 AM | Răspunde

  24. Bună ziua! Sunt studentă în anul IV la facultatea de drept, iar anul viitor doresc şi eu să particip la concursul de admitere INM. Totuşi am o întrebare : Tinând cont de faptul că am fost angajată, iar participarea la concurs impune prezentarea unei recomandări din partea angajatorului, ce pot face în situaţia în care angajatorul refuză să îmi ofere recomandarea, mai ales ca mi-am dat demisia la zi, iar relaţiile cu acesta nu au fost tocmai bune ?

    Comentariu de Cristina — 29/07/2013 @ 1:01 PM | Răspunde

    • Daca sunteti studenta, va tr recomandare doar de la facultate.

      Comentariu de Cristi D — 29/07/2013 @ 1:49 PM | Răspunde

  25. Buna ziua ! As avea o intrebare in legatura cu retragerea dosarului. Am inteles ca pana pe 7 august se mai poate face acest lucru, insa nu inteleg daca cererea trebuie trimisa prin Posta sau ma pot duce personal sa o depun. Pe site-ul CSM nu gasesc informatia necesara. Va multumesc !

    Comentariu de Dan — 05/08/2013 @ 7:00 AM | Răspunde

    • Informatia se gaseste in Regulament. Faceti cerere catre CSM, prin posta rapida sau fax.

      Comentariu de Cristi D — 05/08/2013 @ 7:26 AM | Răspunde

  26. Buna seara, se mai tine in ianuarie 2014 examen de admitere in magistratura. Multumesc !

    Comentariu de Cristina — 14/10/2013 @ 6:18 PM | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu