CRISTI DANILEŢ – judecător

17/08/2017

Nu exista dreptul de a lua viata ta si a copiilor tai

Filed under: copii,educatie — Cristi Danilet @ 11:18 PM

3-baby-angel-680-48Astăzi o mamă s-a sinucis împreună cu cei trei copii ai ei. Rectific: AZI O MAMĂ ȘI-A UCIS COPIII, APOI S-A SINUCIS.

Împărtășesc viziunea lui Hegel cum că omul nu este proprietar al vieții sale, deci nu poate renunța când vrea la ea (Hegel, „Principiile filosofiei dreptului”, para. 70, adaos, publicată în 1820; pentru o viziune opusă – dar  vizând doar eutanasia în caz de boală gravă – a se vedea Curtea Supremă a SUA, cauza Cruzan v. Missouri, hotârîrea din 1990). Proprietatea poate viza numai lucruri exterioare omului, pe care acesta și le apropriază. Deoarece omul nu este stăpân pe viață întrucât ea nu este exterioară lui – ci viața este însăși întreaga sa activitate, întreaga sa personalitate –  nu există un drept de a-ți lua viața. Deci, NU EXISTĂ DREPTUL DE SINUCIDERE. De altfel, există doar „dreptul la viață”, consacrat în convenții și constituții, dar nu și un „drept la moarte”; iar în România art. 190 Codul penal interzice eutanasia.

Cu atât mai mult nimeni nu are dreptul de a lua viața altor ființe umane. Oamenii nu pot fi proprietari ai altor oameni – numai sclavii puteau fi obiect al proprietății, dar ei erau considerați lucruri. Or, indivizii care au drepturi sunt persoane, iar persoanele nu pot fi deținute ca proprietate de cineva. Așadar, COPIII NU SUNT PROPRIETATEA PĂRINȚILOR, astfel că părinții nu pot să facă ce vor ei cu micuții! Când e vorba de viața unui om, nu se aplică zicala „eu te-am făcut, eu te omor”.

Dar, pe noi nu ne preocupă lucrurile astea. Unii cred că educația juridică nu e importantă ca nu cumva să îi învățăm pe copii ce drepturi au, respectiv pe părinți și restul societății ce îndatoriri au față de aceștia. Trăim cu senzația că încă îi mai putem prosti pe micuți, spunându-le că ei nu contează și că părinții au drepturi absolute. Pentru noi, azi pare mai important să cerem statului să intervină în viața adulților pentru a le spună pe cine au voie să bage în pat și ce acte să dețină pentru aceasta, decât să milităm ca statul să organizeze educația juridică, educația sexuală și educația parentală pentru copii și tineri.

În timpul acesta, cifrele oficiale  – disponibile aici și aici – sunt înfiorătoare (și sunt convins că încă nu reflectă realitatea): 43.000 de copii sunt azi în instituții de ocrotire, fiind abandonați sau abuzați de părinți; 80.000 de copii au un părinte sau amândoi părinții plecați în străinătate la muncă; 6 din 10 copii declară că sunt bătuți de proprii părinți și 40% din aceștia din urmă chiar recunosc asta; un copil pe lună moare în bătaie în propria familie, la fiecare patru zile este înregistrat un caz în care o minoră este violată în familie; anul trecut 8 minori au fost omorâți de proprii părinți, alți 5 au fost victimele tentativei de omor din partea acestora și alți 12 au fost omorâți de frați; anul trecut 44 de copii minori au fost violați de proprii părinți și alți 6 de frați; doi din 10 copii români abandonează școala;  iar patru din 10 copii care merg la școală nu înțeleg ce se întâmplă acolo (sunt analfabeți funcțional)…

Românii trebuie să știe că există o lege privind drepturile copiilor – Legea nr. 272/2004. Iar Codul penal prevede sancțiuni mărite cu o pătrime pentru cei care își agresează membrii de familie –  art. 199.

11 comentarii »

 1. Adevărat , copiii au dreptul la viață și la libertatea de gândire ,nimeni nu le poate distruge acest drept și nici nu li se poate lua dreptul la viață , părinții copiilor trebuie să gândească că , au fost și ei copii și sau bucurat de joacă ,așa și copiii lor trebuie să se bucure de joacă ,libertate în exprimare și dreptul la învățătură .

  Sfântul Dreptății „”„

  Comentariu de Vili Rupa — 18/08/2017 @ 11:16 AM | Răspunde

  • Sau daca doriti sa lasati aceasta ultima forma a Comentariului meu :

   OMUL =
   = creat cu Drept c o n d i t i o n a t la Viata prin Dreptul de A ALEGE intre doua Decizii ale lui Dumnezeu:
   • ” Maninca din toti pomii, cu exceptia Celui al Cunostintei Raului, si vei trai !” SI
   • ” Nu minca din Pomul Cunostintei Raului , caci vei muri ! ”
   Parintele umanitatii, Adam, si-a ales Sentinta condamnarii la moarte in urma inselaciunii lui Lucifer.

   = nascut (ulterior, noi, urmasii lui Adam) sub Sentinta de Condamnare la moarte pe care si-a ales-o Adam si ne-a transmis-o noua genetic si moral!

   OMUL, in prezent, nu se naste cu drept la viata ci cu DREPTUL DE A ALEGE Viata oferit exclusiv ca a doua sansa OMULUI prin interventia lui Isus Hristos in istoria omenirii. Asa-zisa viata de aici si acum , in realitate nu este Viata ci este ca o Anticamera pt adevarata Viata; ca un timp de proba oferit exclusiv pt A ALEGE Viata adevarata sau moartea.
   Faptul ca inca se mai nasc copii – acestia condamnati din nastere la moarte – vor putea alege pt ei insisi Viata adevarata sau moartea din momentul in care li se va defini, dezvolta propria lor vointa, capacitate volitiva moment de la care acesti copii vor raspunde deplin, ei singuri, in fata lui Dumnezeu si a oamenilor pt gindurile si faptele lor. Pina atunci , parintii lor hotarasc in totalitate pt ei. Iar acesti parinti i-au putut concepe si naste tocmai datorita dreptului de A ALEGE ulterior VIATA adevarata – drept oferit de Hristos!

   Alte drepturi la viata NU EXISTA ! Deoarece Proto-Parintele umanitatii (Adam ) le-a pierdut si i-au fost luate prin inselaciune de catre ingerul cazut din drepturile sale – Lucifer, care si-a insusit intreaga aceasta Planeta Pamint cu toate bunurile ce le contine , precum si drepturile oferite initial Proto-Parintelui omenirii. Aceasta pierdere a dreptului initial la Viata s-a transmis tuturor urmasilor lui in mod genetic si moral si este motivul pt care si noi, cei de azi , inca mai murim pina cind Isus Hristos va reveni sa incheie istoria acestei umanitati!
   Toate acestea vor fi restituite doar celor care IL vor accepta pe Recuperatorul, Rascumparatorul, Salvatorul, Judecatorul Absolut al tuturor, etc. …. = ISUS HRISTOS care va reveni sa re-aseze un Pamint nou si un Cer nou in care moartea si raul nu vor mai fi. Aceasta este perspectiva oferita prin Viata lui Isus Hristos !
   Sa nu uitam ca putem accesa o viata viitoare fizica nemuritoare numai prin EL si o putem pierde doar prin alegerea noastra!
   Pt cine nu crede acum – se va convinge la finalul istoriei acestei lumi.
   Atunci nu se mai pot schimba deciziile noastre ! De aceea este corect si benefic pt noi insine, pt fiecare, sa caute, sa studieze ACUM tot ce se poate in privinta posibilitatii accesarii Vietii adevarate, Vietii fizice nemuritoare viitoare pt ca nu avem niciun fel de drept la Viata , la modul cel mai realist – https://egwwritings.org/?ref=ro_HLL.18&para=2000.2 , http://ellenwhite.ro/resurse/carti-ellen-white-pdf/ .

   Astfel -„Fiindca plata pacatului este moartea, dar darul fara plata al lui Dumnezeu este viata vesnica in Isus Hristos, Domnul nostru.” http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/romani/6/23/#23 si pt ca – „La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu… IN EL era viata, si viata era lumina oamenilor.” http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/1/ , … deci VIATA NU este in noi, OAMENII, care suntem condamnati la moarte ( NU poti fi in acelasi timp si condamnat la moarte si ‘condamnat’ – sau cu drept – la viata) ci asa cum este scris in cartea Deuteronom : http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/deuteronom/30/19/#19
   ” Iau azi cerul si pamantul martori impotriva voastra ca ti-am pus inainte viata si moartea, binecuvantarea si blestemul. ALEGE VIATA, ca sa traiesti, tu si samanta ta,
   20. iubind pe Domnul Dumnezeul tau, ascultand de glasul Lui si lipindu-te de El: caci de aceasta atarna viata ta si lungimea zilelor tale, ”
   Pentru documentare in plus cititi in Romani capitolul 5 : http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/romani/5/12/#12 unde se explica destul de clar, pt oamenii sinceri, ca traim, chiar si viata aceasta de aici si acum, exclusiv datorita INLOCUITORULUI nostru Isus Hristos – Om si Dumnezeu in acelasi timp – deoarece noi, oamenii , din cauza proto-parintilor umanitatii ( Adam si Eva ) care au gresit, au platit cu viata lor acea greseala, si au transmis-o tuturor urmasilor lor, NU mai avem drept la viata ci doar prin INLOCUIREA oferita de Isus Hristos . Acesta, pt cine IL alege prin credinta, altoieste in viata aceasta degradata, supusa mortii , o alta natura, spirituala care va creste, precum altoiul in port-altoi, si se va dezvolta spre viata eterna prin cunoasterea Dumnezeului Celui Viu si Personal . EL va reveni sa re-aseze un Pamint nou si un Cer nou in care moartea si raul nu vor mai fi. Aceasta este perspectiva oferita prin Viata lui Isus Hristos !
   Sa nu uitam ca putem accesa o viata viitoare fizica nemuritoare numai prin EL si o putem pierde doar prin alegerea noastra! https://egwwritings.org/?ref=ro_HLL.18&para=2000.2

   ”12. De aceea, dupa cum printr-un singur om a intrat pacatul in lume, si prin pacat a intrat moartea, si astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricina ca toti au pacatuit… …… 17. Daca deci prin greseala unuia singur ( Adam ), moartea a domnit prin el singur, cu mult mai mult cei ce primesc, in toata plinatatea, harul si darul neprihanirii, vor domni in viata prin acel Unul singur, care este Isus Hristos!) …..” http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/romani/5/12/#12

   In legatura cu asa-zisul mult trimbitatul „drept la viata” – exista in gindirea esoterica, in general in gindirea umanista sau a celor care nu cred intr-un Dumnezeu Viu si Personal, Creator si Judecator al tuturor deci in gindirea celor care nu cred in necesitatea existentei unei Legi moral-spirituale care deosebeste binele de rau, a unei Legi moral-spirituale folosita doar de Dumnezeu pt a o „scrie” prin Spiritul Său, in mintea si viata OMULUI ! http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/exod/20/ – Lege care desparte ce este adevarat de ce este fals sau minciuna;
   care clarifica, distinge intre ce este de valoare, cu insemnatate de ceea ce este fara valoare, fara insemnatate …
   si care va judeca pe OAMENII care nu vor alege prin credinta, VIATA sau pe Creatorul Vietii .
   Cei care nu cred in existenta sau in necesitatea unei astfel de Legi – promoveaza asa-zisa „iubire” sau „divinitatea din interiorul OMULUI” care divinitate se regaseste oriunde in univers si care nu ne judeca !
   Sa va fie cu adevarat bine dvs insiva si sa va bucurati de Cel ce este Adevarul si Viata !

   Statutul de „c o n d a m n a t la moarte” nu inseamna ca suntem deja morti fizic, este o Sentinta pe care si-a ales-o Proto-Parintele umanitatii. Deci eu nu am facut altceva decit sa constat, conform Raportului Biblic, starea din prezent a OMULUI si unicul scop pt care ni se ofera a doua sansa la Viata deoarece prima sansa a pierdut-o Proto-Parintele omenirii – deci el nu a mai avut CE DREPT de viata fizica sa ne transmita nouă, urmasilor sai, atit timp cit el L-A P I E R D U T .
   In urma ALEGERII lui gresite a trecut sub CONDAMNAREA MORTII pentru care el insusi a decis , in urma inselaciunii ingerului cazut din drepturile sale ceresti – Lucifer .
   De aceea nu putem avea ceva ce am pierdut decit daca se recupereaza acel ceva! Aceasta Recuperare o efectueaza Isus Hristos cu fiecare, individual, descoperindu -i-se OMULUI prin:
   natura;
   prin Cuvintul Scripturii;
   prin OAMENI care traiesc pt Numele lui Dumnezeu si prin puterea divina;
   prin actiunea directa a Spiritului lui Dumnezeu asupra mintii si vietii OMULUI .
   Si in aceste momente – Spiritul Adevarului face liber orice sclav care astfel POATE sa ALEAGA ( chiar daca este condamnat , sclav mortii ! totusi are „ferestre” de libertate pe care Dumnezeu le construieste pt refacerea, recuperarea, renasterea spirituala a fiecaruia ).
   Si tocmai aceste „ferestre de libertate” cu posibilitatea de A ALEGE oferta lui Dumnezeu pt Viata adevarata, eterna – este ceea ce ne va judeca :

   Nu vom fi judecati pt raul pe care l-am facut ci pt refuzul ajutorului lui Dumnezeu ; pt ca L-am refuzat pe Dumnezeu sa ne ajute , sa ne dea puterea Sa pt a face bine !
   Sa va fie cu adevarat bine si sa alegeti ce ramine!

   Comentariu de Denisa Cristofil — 11/09/2017 @ 5:45 PM | Răspunde

   • Ma bucur ca folositi internetul pentru a va comunica credinta si ca trimiteti si pe altii sa studieze ce este pe internet. Nu e chiar totul pierdut. Dar pentru ca imi e greu sa surprind mesajul dvs, puteti reformula totul intr-o singura fraza?! Cine stie, poate ma castigati de adept…

    Comentariu de Cristi Danilet — 19/09/2017 @ 1:52 PM | Răspunde

    • Domnului judecator Cristi Danilet,

     Daca aveti posibilitatea si disponibilitatea sa-mi comunicati in privinta Comentariului meu – ramine sau nu vreo varianta?

     „Dreptul la viata a fost PIERDUT DEFINITIV de Proto-parintele omenirii Adam ( daca raminem in cadrul Scripturii! ) si , deci, astfel NU a avut ce sa transmita urmasilor sai, pina la noi, cei de azi !
     Chiar viata sa fizica Adam a trait-o pentru ca A ALES sa CREADA in PROMISIUNEA Cuvintului lui Dumnezeu facuta Proto-parintelul umanitatii imediat dupa ce a gresit.
     De aceea am spus ca ne nastem CONDAMNATI la moarte si firesc, intr-o astfel de situatie, nu poti poseda si Dreptul de Viata !!!! Ti se ofera doar ocazia de A ALEGE !
     Iar pt copii , pina la definirea vointei lor (~ 10-12 ani) – parintii hotarasc pt ei.”

     Sa va fie cu adevarat bine dvs insiva!

     Comentariu de Denisa Cristofil — 21/09/2017 @ 8:16 AM | Răspunde

     • Cand exista o confuzie intre drept si morala, intre legi civile si Biblie, prefer sa ma abtin sa dau lectii.

      Comentariu de Cristi Danilet — 02/10/2017 @ 9:48 AM | Răspunde

      • Va multumesc pentru atentionare! Intr-adevar eu am extins adevarul Biblic la intreaga omenire, dar dpdv strict omenesc, in acest moment, nu este posibil decit in masura in care fiecare OM alege acest Adevar. Si sunt foarte putini astfel de oameni raportind numarul lor la intreaga populatie: majoritatea crezind in orice altceva sau altcineva, altii doar in ei insisi, altii spun ca nu cred in nimic sau nu au speranta in nimic, etc. … ; astfel doar o minoritate marturiseste credinta intr-un Dumnezeu Viu,Unic,Personal care S-a lasat ucis in persoana lui Hristos, a inviat si va reveni ! Dar oricum , Adevarul(din orice domeniu) NU a fost niciodata de partea majoritatii! Sa va fie cu adevarat bine ! Cu respect,

       Comentariu de Denisa Cristofil — 02/10/2017 @ 5:12 PM | Răspunde

 2. Hinduismul accepta dreptul la moarte celor grav bolnavi dar si celor care nu mai au dorințe,ambitii,responsabilitati!

  Comentariu de Calin — 18/08/2017 @ 2:04 PM | Răspunde

 3. Domnului judecator Cristi Danilet,

  Imi ingaduiti o observatie fara a intra in contradictie cu parerea sau convingerea dvs..
  Doar ca este un rationament simplu si logic : nu poti sa judeci un sclav sau un animal sau un individ uman robotizat sau animalizat. Adica daca EU nu dispun de MINE insumi ca individ uman – NU POT FI JUDECAT nici de Dumnezeu nici de altii !
  OMUL poate fi judecat tocmai pt ca este liber (slobod) sa-si hotarasca singur ce face cu propria viata .Daca n-ar fi asa, raminind in contextul Scripturii, Dumnezeu l-ar fi ucis pe Lucifer , cel putin pt paguba imensa si nenorocirile aduse omenirii de mii de ani sau nu l-ar fi creat, … in Atotstiinta Sa !
  Sau cum spune in Ioan 8:36 „. Deci daca Fiul va face slobozi, veti fi cu a d e v a r a t slobozi.” http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/8/36/#36 sau ” veti cunoaste Adevarul, si Adevarul va va face slobozi.” http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/8/32/#32 .
  Ne nastem fiecare CONDAMNAT la moarte cu dreptul de A ALEGE Viata si NU cu DREPTUL la Viata !

  Este diferenta in a dispune de un drept la Viata si a alege acest drept . Deci NU ne nastem cu dreptul la Viata ci ne nastem condamnati la moarte si cu dreptul de a alege Viata!

  Iar in sensul ideii de LIBERTATE INDIVIDUALA – orice OM liber dispune de sine insusi ( inclusiv sa-si intrerupa voluntar viata ) atit timp cit nu atinge libertatea celorlalti si nu incalca ordinea si bunele moravuri publice (Articol 26 din Constitutia Romaniei ) !!

  Am rugamintea sa nu promovati in niciun mod restringerea libertatii individului – oricum sunt destui altii care o fac si vor culege rezultatele propriilor alegeri gresite!
  Fiecare va ramine cu ce-a ales! Libertate in Adevar , Viata fizica eterna SAU sclavie, ingradirea libertatii individuale si disparitie pt totdeauna (moartea) !

  Si daca imi permiteti, va rog , un video cu Prima vizita a unui Papa catolic in Congresul American , din anul 2015:
  https://www.facebook.com/208842459562795/videos/vb.208842459562795/215071878939853/?type=2&theater si astfel de la minutul : 54:00 si in continuare spre final – vizionati vizita istorica a unui Papa catolic in Congresul S.U.A. ;
  congresmeni reprezentanti ai libertatii religioase si de constiinta – aplaudind un Reprezentant al limitarii acestor libertati, libertati pe care s-a construit America, libera de regi si papi !!!! …
  Vizionare cu folos imediat, personal si de folos in luarea unor decizii drepte, pentru eternitate !

  Va rog sa luati in considerare aceste citeva informatii referitoare la unele evenimente petrecute in anul 2015. Nu agreez agitatia sau alarma falsa dar de curind s-a intimplat ceva ce nu a mai existat pina acum .Si anume – in Congresul American a venit – pentru PRIMA DATA IN ISTORIA SUA – un Papa catolic , primit in aplauze frenetice de catre reprezentantii poporului american . Precizez ca America a crescut, s-a dezvoltat bazata fiind pe doua principii: Libertatea de constiinta si Libertatea religioasa. Europenii care au fugit de regalitatea si papalitatea din Europa au gasit in pamintul Americii libertatea necesara dezvoltarii depline (spiritual ,intelectual, economic ) fara sa fie constrinsi de regi si papi !! Iar ACUM – repet- pt prima data in istoria Americii- este primit in aplauze si recunoscut ca Sfintul Papa al Sfintului Scaun – papa Francisc. Este un semnal clar din partea Americii ca este dispusa sa renunte la cele doua Libertati care i-a asigurat dezvoltarea si prosperitatea pentru a ajuta Papalitatea sa ” vindece ranile omenirii ” !!!! Si America da tonul in privinta LIBERTATII INDIVIDULUI !
  Daca acolo Libertatea este restrinsa – vai de restul omenirii !

  Acesta este motivul pt care va ofer urmatoarele linkuri cu informatii despre acest eveniment pentru propriul dvs studiu biblic si inspiratie spirituala precum si despre consecintele precizate clar in profetiile biblice implinite in decursul istoriei omenirii, profetii din Daniel si Apocalips.
  http://ellenwhite.ro/resurse/carti-ellen-white-pdf/

  Sa va fie cu adevarat bine intotdeauna! … si sa alegeti ce ramine !

  Comentariu de Denisa Cristofil — 25/08/2017 @ 1:13 PM | Răspunde

  • Multumesc pentru comentariu. Va asigur ca raman un luptator al drepturilor si libertatilor omului. Inclusiv al libertatii de gandire si constiinta.

   Comentariu de Cristi Danilet — 28/08/2017 @ 12:24 PM | Răspunde

 4. ”Ne nastem fiecare CONDAMNAT la moarte cu dreptul de A ALEGE Viata si NU cu DREPTUL la Viata !”…………..Are logica ceea ce sustineti…insa situatia descrisa de domnul judecator in articolul de mai sus este asa cum a spus: ”azi o mama si-a ucis copiii!” Acei copii aveau ”dreptul la viata!!!!”……… Ei nu au ajuns la dreptul de A ALEGE Viata!

  PRIN URMARE, Omul trebuie sa inteleaga si respecte mai întâi DREPTUL LA VIATA. AVEM UN DREPT LA VIATA!!!! ȘI ACEST DREPT ESTE NEVOIE SA FIE PROMOVAT MEREU!!!!

  A promova dreptul la viața nu înseamnă o restângere a libertății individului ci ține de educație.

  Dreptul de a alege Viata este etapa următoare si tine de propria constiinta. Si ACEST DREPT NU ESTE NEVOIE SA FIE PROMOVAT!

  Comentariu de Silvia — 29/08/2017 @ 5:57 PM | Răspunde

  • „OMUL
   = creat cu Drept c o n d i t i o n a t la Viata prin Dreptul de A ALEGE intre doua Decizii ale lui Dumnezeu:
   • ” Maninca din toti pomii, cu exceptia Celui al Cunostintei Raului, si vei trai !” SI
   • ” Nu minca din Pomul Cunostintei Raului , caci vei muri ! ”
   Parintele umanitatii, Adam, si-a ales Sentinta condamnarii la moarte in urma inselaciunii lui Lucifer.

   = nascut (ulterior, noi, urmasii lui Adam) sub Sentinta de Condamnare la moarte pe care si-a ales-o Adam si ne-a transmis-o noua genetic si moral!

   Statutul de „c o n d a m n a t la moarte” nu inseamna ca suntem deja morti fizic, este o Sentinta pe care si-a ales-o Proto-Parintele umanitatii. Deci eu nu am facut altceva decit sa constat, conform Raportului Biblic, starea din prezent a OMULUI si unicul scop pt care ni se ofera a doua sansa la Viata deoarece prima sansa a pierdut-o Proto-Parintele omenirii – deci el nu a mai avut CE DREPT de viata fizica sa ne transmita nouă, urmasilor sai, atit timp cit el
   L-A P I E R D U T .
   In urma ALEGERII lui gresite , Adam, a trecut sub CONDAMNAREA MORTII pentru care el insusi a decis , in urma inselaciunii ingerului cazut (din drepturile sale ceresti) – Lucifer .

   De aceea nu putem avea ceva ce am pierdut decit daca se recupereaza acel ceva!

   Aceasta Recuperare o efectueaza Isus Hristos cu fiecare, individual, IN URMA ALEGERII FIECARUIA de a accepta sau nu Viata . Dumnezeu descoperindu -i-se OMULUI prin:
   *natura;
   *prin Cuvintul Scripturii;
   *prin OAMENI care traiesc pt Numele lui Dumnezeu si prin puterea divina;
   *prin actiunea directa a Spiritului lui Dumnezeu asupra mintii si vietii OMULUI .
   Si in aceste momente – Spiritul Adevarului face liber orice sclav care astfel POATE sa ALEAGA ( chiar daca este condamnat , sclav mortii ! totusi are „ferestre” de libertate pe care Dumnezeu le construieste pt refacerea, recuperarea, renasterea spirituala a fiecaruia ).

   Si tocmai aceste „ferestre de libertate” cu posibilitatea de A ALEGE oferta lui Dumnezeu pt Viata adevarata, eterna – este ceea ce ne va judeca :

   Nu vom fi judecati pt raul pe care l-am facut ci pt refuzul ajutorului lui Dumnezeu ; pt ca L-am refuzat pe Dumnezeu sa ne ajute , sa ne dea puterea Sa pt a face bine !

   DECI: Dreptul la viata a fost PIERDUT DEFINITIV de Proto-parintele omenirii Adam ( daca raminem in cadrul Scripturii! ) si , deci, astfel NU a avut ce sa transmita urmasilor sai, pina la noi, cei de azi !
   Chiar viata sa fizica Adam a trait-o pentru ca A ALES sa CREADA in PROMISIUNEA Cuvintului lui Dumnezeu facuta Proto-parintelul umanitatii imediat dupa ce a gresit.
   De aceea am spus ca ne nastem CONDAMNATI la moarte si firesc, intr-o astfel de situatie, nu poti poseda si Dreptul de Viata !!!! Ti se ofera doar ocazia de A ALEGE !
   Iar pt copii , pina la definirea vointei lor (~ 10-12 ani) – parintii hotarasc pt ei.

   Sa va fie cu adevarat bine si sa alegeti ce ramine! „

   Comentariu de Denisa Cristofil — 22/09/2017 @ 10:33 AM | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: